Connect with us
Horoscop 3 ianuarie 2019 - Momente de CRIZĂ pentru zodie!

Horoscop

Horoscop de weekend 20 – 21 ianuarie 2018. Şanse mari de reuşită în toate domeniile

Horoscop de weekend 20 – 21 ianuarie 2018. În weekend care urmează cresc sansele de reusita in toate domeniile de activitate. Aşadar, urmează două bune pentru a aborda problemele cele mai dificile, dar si pentru a ne bucura de viata.

Iată ce surprize au rezervat astrele în aceste două zile

Horoscop de weekend 20 – 21 ianuarie 2018

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!
Berbec
Sâmbătă: Eşti în centrul atenţiei. Prietenii te caută pentru a rezolva diferite probleme şi astfel le vei arăta cât se pot baza pe tine în momente mai puţin uşoare.
Duminică: Este momentul să te gândeşti cum să pui în aplicare planurile măreţe pe care le ai vis a vis de carieră.

Taur
Sâmbătă: Este un moment bun din an în care vă puteţi extinde orizonturile pe plan personal, spiritual şi mental. Sunt favorizate călătoriile pe distanţe lungi.
Duminică: Astăzi au loc transformări personale prin prisma conflictelor pe care le duci cu gândurile tale. Este de preferat ca astăzi să-ţi păstrezi ego-ul sub control.

Gemeni
Sâmbătă: Acest weekend este dedicat familie. Nu ai mai stat de mult cu familia, iar acest timp de calitate pe care îl petreci te va ajuta să te relaxezi complet.
Duminică: Atmosfera prietenoasă în care te afli te va încărca cu energie pozitivă. Profită din plin de ieşirile cu prietenii.

Rac
Sâmbătă: Acest sfârșit de săptămână este doar despre distracție. Ai tot felul de idei legate de modul în care ar trebui să te bucuri de acest timp liber.
Duminică: Astăzi cel mai bine ar fi să te lași purtat de moment. Ești tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Leu
Sâmbătă: Acorzi mult timp problemelor financiare. Te tot gândești cum ar trebui să rezolvi aceste lucruri cât mai repede.
Duminică: Nu ratezi să petreci timp cu familia, iar acest lucru îți oferă mai multă încredere în propriile puteri. Ascultă de sfaturile celor dragi şi nu vei regreta.

Horoscop de weekend 20 – 21 ianuarie 2018

Fecioară
Sâmbătă: Ești în centrul atenției și profiți de acest lucru. Simți că aceasta este pauza de care aveai nevoie. Cele mai frumoase momente le vei petrece alături de prieteni.
Duminică: Ai mare grijă la sănătatea ta. Încearcă să nu mai pui la spate semnalele oferite de corpul şi gândeste-te serios să dai o fugă pe la doctor.

Balanță
Sâmbătă: Discuți cu prietenii despre un proiect mare la care v-ați tot gândit în ultima vreme. Îl puneți pe foaie și vă gândiți la moduri prin care ați putea să-l puneți în aplicare.
Duminică: Păstrează-ţi optimismul. Este ziua în care vei lua cele mai bune decizii pe plan profesional. Ce se va întâmpla săptămâna care urmează îţi va demonstra acest lucru.

Scorpion
Sâmbătă: O să ai parte de unele probleme în familie. Nu îți face griji, căci este vorba de conflicte minore care pot fi rezolvate, dacă vă asculați cu atenție.
Duminică: Situațile neplăcute apărute în cursul zilei de sâmbătă se vor rezolva foarte repede. Totul ţine de tactul şi calmul de care dai dovada atunci când treci prin momente mai puţin frumoase.

Săgetător
Sâmbătă: Fiecare weekend al tău se concentrează pe distracție, însă de această dată vor apărea și unele conflicte cu prietenii. Discutaţi şi totul se va rezolva.
Duminică: Nu ai chef de absolut nimic astăzi. Eşti destul de iritat şi orice fel de discuţie te va scoate din sărite. Evită totuşi să te cerţi fără motiv cu prietenii sau familia.

Horoscop de weekend 20 – 21 ianuarie 2018

Capricorn
Sâmbătă: Nu ratezi nicio oportunitate de a te distra. Cu toate acestea, în aceast weekend te simți mai obosit decât în mod normal.
Duminică: Acordă mai mult timp odihnei, căci vine o nouă săptămână plină de încercări. Mergi la un spa si relaxeazăte.

Vărsător
Sâmbătă: Vor exista unele conflicte cu partenereul de viață, în acest sfârșit de săptămână. Discutați despre lucrurile care vă deranjează și totul va fi mai ușor.
Duminică: Astăzi vei acorda o atenţie foarte mare familiei. O invitaţie la masa sau la un film îi va bucura pe părinţi si astfel le vei arăta cât de mult îi iubeşti.

Pești
Sâmbătă: Vei avea parte de un weekend liniștit, cu plimbări prin parc, filme, băi lungi și calde și mult timp petrecut în pat.
Duminică: Acest sfârșit de săptămână te prinde curpins de gelozie. Simți că persoane de lângă tine nu îți acordă suficientă importanță, însă această perspectivă a ta se va schimba.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top