Connect with us
Horoscop de weekend 20 - 21 octombrie 2018. Două zodii au un weekend extraordinar

Horoscop

Horoscop de weekend 20 – 21 octombrie 2018. Două zodii au un weekend extraordinar

Horoscop de weekend 20 – 21 octombrie 2018. Iată ce aduc zilele de sâmbătă și duminică tuturor zodiilor! Ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ.

BERBEC

Sâmbătă: Ai mai mare încredere în forțele proprii, pentru că nu e nevoie să te descurajezi acum, chiar când ești pe ultima sută de metri în a rezolva ceva.

Duminică: Fii alături de persoanele dragi, pentru că ai nevoie de aceste momente în care să fii răsfățat și apreciat de oamenii la care ții. O ieșire în oraș este cea mai bună ocazie să creați niște amintiri de neuitat.

TAUR

Sâmbătă: Nu uita de oamenii care ți-au fost alături la nevoie și încearcă să întorci favorul pe cât de mult poți. O să vezi că o să te simți fantastic să ajuți.

Duminică: Gândește-te mai mult la cine contează cu adevărat în viața ta și spune-i exact același lucru. Uneori, nu doar faptele contează, ci și vorbele.

GEMENI

Sâmbătă: Fii deschis la cunoașterea unor persoane noi, dar nu acapara atenția tuturor. Astăzi nu este despre tine, ci despre persoanele la care ții și care trebuie să te vadă, din când în când, și pe locul al doilea.

Duminică: Discută deschis cu persoana care ți-a atras atenția în ultima perioadă și vezi unde puteți ajunge. În stânga sau în dreapta, oricare ar fi rezultatul, este cea mai bună variantă pentru tine.

RAC

Sâmbătă: Acordă-ți mai mult timp ție și lucrurilor care îți fac plăcere. Din când în când, învață să te pui și pe tine pe primul loc, pentru că meriți din plin asta.

Duminică: Nu te uita spre trecut, căci s-ar putea să găsești niște lucruri care te-au rănit și de care ai plecat. Vorba aceea cu „ciorba reîncălzită nu are același gust” se aplică din plin și în cazul tău.

LEU

Sâmbătă: Astăzi poți primi o surpriză din partea persoanei iubite, așa că ziua se anunță a fi una plină de emoții și de voie bună pentru toată lumea.

Duminică: Poți primi un sfat prețios astăzi, de care trebuie să ții cont neapărat. Vei afla răspunsul la munte dintre întrebările tale astăzi.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Păstrează-ți calmul, chiar dacă simți că unele lucruri se destramă în jurul tău. Apelează la înțelepciunea pe care o ai ori de câte ori ai impresia că ceva nu merge bine.

Duminică: Renunță la nevoia ca totul să fie perfect și la locul său de fiecare dată. Uneori, să ieși din zona ta de confort îți poate prinde foarte bine.

BALANȚĂ

Sâmbătă: Ai încredere în instinctul tău, te poate scăpa astăzi de multe situații incomode. S-ar putea să fii pus n fața unei alegeri dificile.

Duminică: Nu ai nevoie de prea mulți bani pentru a fi fericit. O ieșire în aer liber alături de persoana iubită e de ajuns pentru a zâmbi din tot sufletul.

SCORPION

Sâmbătă: Spune exact ceea ce simți și nu mai lăsa loc interpretărilor. Așa eviți niște situații incomode și vezi ce părere au și ceilalți despre tine.

Duminică: Repară-ți greșelile din ultima perioadă cu niște gesturi frumoase, care pornesc din inimă. Este nevoie să găsești o soluție de mijloc ca toți să fie fericiți.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Nu fugi de responsabilități și nu te sustrage dacă cineva îți cere ajutorul astăzi. Nu știi când vei avea și tu nevoie de ceva și atunci vei regreta ce ai făcut azi.

Duminică: Îndepărtează-te de oamenii lângă care nu te mai simți bine și de la care ți se pare că nu mai ai ce învăța. Nu îți irosi timpul astfel.

CAPRICORN

Sâmbătă: Ai răbdare în tot ceea ce faci, pentru că tocmai această nerăbdrae poate strica totul în numai o clipă. Tot ce ai construit în timp se poate nărui într-o secundă.

Duminică: Nu cere explicații, deoarece s-ar putea să fii pus în ipostaza de a da tu multe explicații, iar situația nu va fi una confortabilă pentru nimeni.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Nu te mulțumi cu puțin și aspiră mereu la mai mult, pentru că ți-ai câștigat acest lucru. Cine nu înțelege asta nu are ce căuta în viața ta.

Duminică: Ai parte de clipe de vis alături de persoana iubită, te simți în siguranță și gata să pornești spre noi aventuri alături de ea.

PEȘTI

Sâmbătă: O discuție începută nevinovat se poate termina urât pentru tine, așa că evită să intri în conflicte inutile, dacă nu vrei să fii pus la punct.

Duminică: Ai răbdare cu tine și cu cei din jur și învățați împreună ce vă lipsește și ce ar trebui să schimbați cât mai repede.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top