Connect with us
Horoscop de weekend 22 - 23 decembrie 2018. Ce zodii sunt puse la încercare

Horoscop

Horoscop de weekend 22 – 23 decembrie 2018. Ce zodii sunt puse la încercare

Horoscop de weekend 22 – 23 decembrie 2018. Suntem în pragul Crăciunului, iar unele zodii au parte de provocări.

Pentru anumiți nativi, zilele de sâmbătă și duminică sunt pline de încercări.

Iată ce au rezervat astrele în acest weekend!

Berbec 

Sâmbătă: Te simți eliberat de un stres care devenise o adevărată obsesie pentru tine. Acum poți să te ocupi și de alte lucruri și să le rezolvi și pe acestea.

Duminică: O schimbare a relațiilor cu prietenii nu este potrivită în acest moment, chiar dacă cei din anturaj sunt în ultima vreme destul de potrivnici ideilor tale.

Taur

Sâmbătă: O nouă perspectivă îți apare în față și ești cuprins de entuziasm. Prinzi curaj să îți atingi cât mai repede scopul final! Succesul e aproape.

Duminică: Vi se deschid multe perspective încântătoare, mai ales daca profitați de toate șansele de afirmare ale acestei zile. Nu-i mai ascultați pe invidioși și apreciați noile șanse financiare!

Gemeni

Sâmbătă: Te afli într-un mediu destul de aglomerat, dar e ocazie perfectă să îți pui în valoare abilitățile de comunicare. Ești o persoană agreabilă și toți se vor simți bine în preajma ta.

Duminică: S-a restabilit calmul în familia ta, dar mai ai destule persoane abia așteaptă să te prindă cu garda jos prin anturaj. Nu îi refuza azi pe cei care solicită ajutorul întro problemă sentimentală.

Rac

Sâmbătă: Ai ceva apăsător pe suflet și în loc să cauți persoane optimiste, te înconjori de oameni care au și ei necazuri. Cu toate acestea, când vezi că și alții au dezamăgiri, reușești să te liniștești puțin.

Duminică: Vă puteți certa cu persoana iubită, dacă nu renuntați la atitudinea de respingere totală a satisfacerii cererilor acesteia.

Leu

Sâmbătă: Nu ești lăsat să te manifești în voie, de parcă cineva s-ar afla mereu lângă tine si-ți taie elanul sau îți pune pumnul în gură.

Duminică: Puteți face față vieții mai ușor, dacă vă limitați la vorbe frumoase și renunțați la intruziunile în viața altora. Criticile nu își au rostul în această perioadă.

Fecioară

Sâmbătă: Acuzi o stare de oboseală fizică și psihică și este clar că nu ești în cea mai bună formă și ai nevoie de pauză. Este, însă, o perioadă destul de aglomerată și sunt șanse slabe să te poți odihni cum se cuvine.

Duminică: Este din nou necesar să faceți multe drumuri. V-ați săturat de scandaluri și calomnii, dar nu aveți cum să le contracarați pentru un moment.

Balanță

Sâmbătă: Ai parte doar de iubire și te simți răsfățat și scăldat în afecțiune de persoana iubită. Reușești să le intri în grații tuturor.

Duminică: Faceți investiții care vă pun în pericol bugetul lunar și sunteți nevoit ca de azi să treceți la economii importante.

Scorpion

Sâmbătă: E o plăcere să descoperi în jurul tău oameni care privesc spre viitor cu același optimism. Vă alimentați unul altora visele și vă susțineți planurile.

Duminică: Este o zi plină de surprize, de sensibilitate și de iritabilitate din partea anturajului. Nimic nu vă convine și nu lăsați nepenalizată nicio vorbă care nu vă convine.

Săgetător

Sâmbătă: Primești un surrplus de energie de la o persoană plină de optimism. Te molipsești și începi să privești spre viitor cu o atitudine mult mai pozitivă.

Duminică: Cu riscul de a rupe relațiile cu persoana iubită, vei cere lămuriri, clarificări, dovezi ale bunei credințe. Dai dovadă azi de o gelozie ieșită din comun. 

Capricorn

Sâmbătă: Este o zi profitabilă pentru tine și îți merge bine în plan financiar. Poți avea parte de un câștig financiar, ce-i drept nu foarte mare, dar binevenit.

Duminică: Pentru cei cu o relație, se instalează o stare de acalmie datorată încasării unor sume suficiente pentru aprovizionarea necesară pentru aceste Sărbători.

Vărsător

Sâmbătă: Ai o ocazie de a te afirma, ocazia de a ieși în față și a demonstra de ce ești în stare. Fă un pas în față și arată la ce ești tu cel mai bun!

Duminică: Vei fi mai obosit decît de obicei, din pricina celor care uită pur și simplu să-și facă datoria ori doar să se încadreze în program.

Pești

Sâmbătă: Descoperi că cineva te-a mințit și treci la măsuri severe. Ești de părere că lucrurile importante trebuie exprimate sincer și ferm, în loc să te ascunzi după deget.

Duminică: Colaborarile pe care sperai că te poți baza te vor dezamăgi astăzi. Vei fi nevoit să găsești alte planuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top