Connect with us
Horoscop de weekend 30-31 decembrie 2017. Ce zodii vor avea parte de un Crăciun liniștit

Horoscop

Horoscop de weekend 30-31 decembrie 2017. Pentru acești nativi urmează momente favorabile

Horoscop de weekend 30-31 decembrie 2017. Noul an bate la ușă, așa că haideți să vedem împreună ce ne-au pregătit astrele în Ajun!

Berbec 

Sâmbătă: Finalul acestei saptamani este favorabil intalnirilor si dialogului cu persoanele din anturajul apropiat. Datorita bugetului, restrans in aceste zile, este posibil, fie sa nu onorezi o invitatie, fie sa te imprumuti pentru a oferi un cadou deosebit cuiva drag.

Duminică: Ar fi bine sa lasi deoparte protocolul si sa socializezi fara teama. Simpla ta prezenta si un zambet sincer vor rezolva totul.

Taur 

Sâmbătă: Zilele acestea vei privi cu un ochi critic la situatia ta materiala. Posibil sa contabilizezi bunurile si banii disponibili, trasand totodata noi directii de folosinta a lor.

Duminică: Sunt momente favorabile pentru a lucra la sistemul tau personal de valori morale si spirituale, detasandu-te de planul material. Depinde numai de tine sa adopti o alta filozofie de viata.

Gemeni

Sâmbătă: In acest weekend sunt binevenite sedintele de masaj, mersul la piscina, plimbarile prin locurile preferate si trasarea unor planuri noi de viata. Chiar daca, starile tale sufletesti sunt oscilante, cu putin efort vei reusi sa le controlezi si sa te bucuri de tot ce te inconjoara.

Duminică: Tine cont de parerile celor dragi vizavi de ceea ce ar fi bine sa schimbi la tine sau in viata ta.

Rac 

Sâmbătă: Odihneste-te la acest sfarsit de saptamana si lasa grijile deoparte. Afectiunile vechi, mai ales cele legate de sistemul osos si articular te pot necaji destul de mult.

Duminică: Foloseste si terapii naturiste pentru a imbunatati starea intregului organism. Cineva din anturajul prietenilor te poate sfatui de bine vizavi de relatiile situatiile in care esti implicat.

Leu

Sâmbătă:Foarte importante sunt la finalul acestei saptamani relatiile cu prietenii. Chiar daca unele pareri sunt total diferite de ale tale, totusi ar fi bine sa retii spusele altora. Nesiguranta ivita in aceste tipuri de relatii te va face sa te indepartezi rapid de unele persoane

Duminică: Evita investitiile financiare si emotionale în ajun de An nou pentru a te putea bucura de cele mai bune momente la inceput de an. 

Fecioară

Sâmbătă: Finalul acestei saptamani iti aduce multa lume in preajma, fie ca esti invitat la evenimente sociale, fie in familie apar pe neasteptate intalniri cu rudele.

Duminică: Posibil chiar sa iei legatura cu cineva din strainatate sau sa ti se propuna o oferta de colaborare cu parteneri straini. 

Balanță

Sâmbătă: Gandurile iti sunt atrase de subiecte spirituale, fiind posibil sa se materializeze participarea la un seminar, la un curs sau o prezentare de profil.

Duminică: Vorbele frumoase, gesturile alese cu grija, atitudinea deschisa si armonioasa fata de tot ce te inconjoara, foloseste-le din plin.

Scorpion

Sâmbătă:  Apar discutii legate de banii si bunurile administrate si folosite in comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii in acest weekend.

Duminică:  Tine cont de sfaturile sau doleantele celor dragi. Dincolo de vorbele banale se ascund adevaruri deosebite.

Săgetător

Sâmbătă: Relatiile de colaborare sunt puse sub lupa la sfarsitul acestei saptamani. Ar fi bine sa te retragi dintr-un grup de lucru, daca simti ca nu mai rezonezi cu acele persoane. 

Duminică: Deziluziile sunt mari, astfel ca orienteaza-te rapid spre noi orizonturi profesionale. In relatia de cuplu pot aparea schimbari benefice.

Capricorn

Sâmbătă: Exista posibilitatea sa te afunzi in munca la finalul acestei saptamani. Te atrag mai mult activitatile specifice unui hobby, decat treburile de rutina de la locul de munca.

Duminică: Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului respirator. Aminteste-ti ca tu iti esti cel mai potrivit terapeut.

Vărsător 

Sâmbătă:Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie activitatile comune cu persona iubita sau copiii. Posibil sa inveti multe lucruri interesante de la generatiile mai tinere decat tine.

Duminică: Te poti relaxa cu un hobby sau taifasuind cu un prieten drag. Fereste-te de cheltuieli!

Pești

SâmbătăSa fii acasa, alaturi de cei dragi este cea mai indicata situatie in acest weekend. Persoanele din anturajul apropiat te vor provoca la discutii sau vor dori sa te viziteze.

Duminică: Lasa indatoririle profesionale deoparte si bucura-te de zilele libere!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top