Connect with us
Horoscop de weekend 23 -24 februarie 2019. Nativii care îşi întâlnesc mare dragoste

Horoscop

Horoscop de weekend 23 -24 februarie 2019. Nativii care îşi întâlnesc mare dragoste

Horoscop de weekend 23-24 februarie 2019. Zodiile pentru care acest sfârșit de săptămană vine cu vești excepționale.

Iată ce surprize au rezervat astrele în aceste două zile.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambătă: Weekend-ul acesta folosește-l pentru a fi alături de cei dragi. Unii membrii ai familiei îți pot face tot soiul de reproșuri.

Duminică: Astăzi te gândești să ieșiți din oraș și să petreci puțin timp în natură.

Taur

Sambătă: La finalul acestei săptămâni îți poți permite niscai cumpărături dorite sau planificate demult. Totuși, mai mult este vorba despre capricii alese în grabă, decât de niște lucruri necesare ție în acest moment.

Duminică: In acest weekend petreci mult timp cu persoană de care te simți atras, așa că relaxarea ar trebui să fie prezentă.

Gemeni

Sambătă: Sunt zile bune pentru a te ocupă numai de ține și planurile tale personale la sfârșitul acestei săptămâni. Lărgește-ți orizontul și depășește-ți lentoarea, atașamentul de relațiile și situațiile cunoscute.

Duminică: Geloziile vor apărea, iar certurile nu vor lipsi. Incearcă să tratezi cu calm problemă și să îi explici că nu își are rostul acea gelozie.

Rac

Sambătă: In zilele acestui weekend este posibil să te confunti cu ceva probleme de sănătate, dar și cu o mare dorință de izolare.

Duminică: Dacă nu ești într-o relație, ieși din casă, este imposibil să nu atragi atenția.

Leu

Sambătă: Cineva din anturajul socio-profesional îți poate propune o colaborare sau îți poate oferi informații despre un nou domeniu în care ai putea să-ți valorifici, atât cumulul de educație, cât și talentele native.

Duminică: Weekendul va fi plin de relaxare și de plăcere. Profită de această zi la maxim.

Horoscop de weekend 23-24 februarie 2019

Fecioară

Sambătă: Multă lume îți dorește prezența, sfaturile sau măcar poveștirile, la finalul acestei săptămâni.

Duminică: Nu te poate mulțumi nimic, deși știi și tu că modul ăsta de abordare este total greșit.

Balantă

Sambătă: Finalul acestei săptămâni este favorabil activităților care-ți bucură sufletul, cum ar fi învățarea unor subiecte noi despre domeniul social

Duminică: Ești conștient de toate privirile care se întorc spre ține și profiți din plin de orice oportunitate. Vei avea o zi plină!

Scorpion

Sambătă: Sâmbătă este potrivit să-ți revizuiești bugetul de venituri și cheltuieli și să organizezi plățile pe care le ai de făcut pe facturi.

Duminică:  Azi ai chef să te uiți la filme toată ziua, insă nu vei rezistă tentației de a ieși cu prietenii la o plimbare scurtă de weekend.

Săgetător

Sambătă: Toate bune și frumoase la sfârșitul acestei săptămâni, până la capitolul relații parteneriale și bani, bunuri comune cu partenerul de viață și colaboratorii.

Duminică: Ești o persoană responsabilă, motiv pentru care astăzi nu poți să ignori lucrurile pe care le ai de făcut cu prioritate.

Horoscop de weekend 23-24 februarie 2019

Capricorn

Sambătă: Ar fi bine să te odihnești pe îndelete în zilele acestui weekend. Energia vitală este fluctuantă și astfel riști să gafezi serios.

Duminică: Cunoști o persoană nouă cu care ești pe aceeași lungime de lungă.

Vărsător

Sambătă: Orientează-ți eforturile spre activități recreative, distrează-te, râzi cu poftă la cele mai mici glume ale celorlalți și pur simplu, impune-ți să fii vesel.

Duminică: De-a lungul săptămanii ai descoperit tot felul de noi hobby-uri de care nu ai avut timp să te bucuri, insă acum este momentul.

Pești

Sambătă: Relațiile cu cei din merg de minune. Te simţi excelent în prezenta prietenilor iar astăzi vei lua cele mai inspirate decizii.

Duminică: Astăzi este pentru relaxare. Vei pleca într-o mini excursie fără să-ţi ce spun cei din jur despre. Asta simţi că vrei să faci şi o vei face.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top