Connect with us
Horoscop de weekend 25 - 26 august 2018. Tensiune în relația unei zodii

Horoscop

Horoscop de weekend 25 – 26 august 2018. Tensiune în relația unei zodii

Horoscop de weekend 25 – 26 august 2018. Este ultimul weekend din această din vară, iar aceste două zile vor aduce mari surprize pentru zodii, dar și anumite încercări.

Iată cine sunt nativii norocoși, dar și cei ghinioniști.

Berbec

Sâmbătă:  Nu aluneca într-o zonă emoțională periculoasă din cauza problemelor de ordin financiar. Nu te gândi doar la bani sau la câștig, ci prețuiește clipele petrecute cu cei dragi.

Duminică: Ești susținut de persoana iubită, care ți-a pregătit surprize ca în povești. Bucură-te de această zi perfectă în compania ei.

Taur

Sâmbătă: Oboseala ta a ajuns la un nivel maxim și ai nevoie de o pauză binemeritată. Ai muncit din greu și ai nevoie de o zi de odihnă ca să îți încarci bateriile.

Duminică:  Cei tineri pot să sufere din cauza unei răceli, iar cei mai vârstnici au probleme cu articulațiile. Sunt, însă, probleme minore.

Gemeni

Sâmbătă: Ai nevoie de ajutor, dar trebuie să-l accepți și să mai renunți un pic la orgoliu. Nu respinge ajutorul venit azi din partea unei persoane cu care ai avut diferende în trecut.

Duminică:  O veste neplacută s-ar putea să te îndemne sa faci un drum pentru a ajuta o rudă bolnavă. Decizia finală o vei lua, cel mai probabil, cu partenerul de viață.

Rac

Sâmbătă: Încearcă să-i refuzi pe cei care te copleșesc cu problemele și cu nevoile lor. Nu trebuie să îți încarci mintea cu problemele altora, mai ales că le ai și tu pe ale tale.

Duminică: Trebuie să faci azi unele compromisuri pentru a te înțelege mai bine cu rudele. Evită conflictele!

Leu

Sâmbătă: Nu trebuie doar să visezi frumos și să alimentezi visele altora, ci să începi să pui în aplicare și planurile pentru realizarea acestor vise.

Duminică:  Îi enervezi pe cei din jurul tău cu o atitudine plină de reproșuri. Dacă tu ai o zi proastă, nu înseamnă că trebuie să le strici și altora ziua.

Fecioară

Sâmbătă:  Nu ești întotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel mai curat, și trebuie să recunoști de unul singur asta. Vei vedea că dacă ai o percepție corectă asupra ta, vei putea să evoluezi.

Duminică: Ești excesiv de sensibil și te preocupă foarte mult problemele cu banii. Încearcă să nu cazi într-o ușoară depresie.

Balanță

Sâmbătă:  Poți primi o ofertă tentantă, însă te gândești dacă să o accepți sau nu. Cel mai bine ar fi să stai și să analizezi cu atenție situația, pentru a nu lua o decizie pripită. Doar așa poți lua cea mai bună decizie.

Duminică: Șeful tău ți-a propus să te implici într-un proiect avantajos și trebuie să dai un răspuns în cel mai scurt timp. Partenerul de viață nu este însă de acord cu asta și ești constrâns de situație. Gândește-te bine și găsește o variantă așa încât să nu superi pe nimeni!

Scorpion

Sâmbătă: Ai tendința de a judeca prea aspru persoanele din jurul tău. Înainte să faci asta, amintește-ți că nici ție nu îți place când cineva te critică dur și alege-ți cu atenție vorbele.

Duminică: Deși ai terminat cu succes un proiect important, problemele financiare îți dau bătăi de cap. Cel mai bine ar fi să amâni sesiunea de cumpărături până atunci când vei sta mai bine cu banii. Totuși, o surpriză neașteptată îți va face ziua frumoasă!

Horoscop de weekend 25 – 26 august 2018: Relațiile Săgetătorilor sunt tensionate

Săgetător

Sâmbătă: Relațiile cu colegii sunt din ce în ce mai tensionate și ți-e teamă să te impui, pentru că asta ar putea afecta și relațiile cu șeful tău. Cel mai bine ar fi să discuți deschis, în fața tuturor, și să stabilești anumite priorități. Vei observa că lucrurile se schimbă cât vezi cu ochii!.

Duminică: Ești foarte dur cu tine și ai tendința să te raportezi la faptele celor din jur. Ține minte că fiecare este unic în felul său și că tu ești bun la ceva la care alții nu excelează.

Capricorn

Sâmbătă: Șefii te apreciază și chiar te vor răsplăti pentru perfomanțele tale. Acest lucru însă îți va atrage invidia colegilor, așa că ai grijă cum tratezi problema. După-amiază veți merge în vizită la niște rude și trebuie să fiți atenți la ce vorbiți, s-ar putea să se lase cu ceartă.

Duminică: Dai dovadă de o capacitate de a ierta ieșită din comun. Realizezi că nu are sens să îâi baâi capul cu un aspect din trecutul tău, care s-a consumat de foarte multă vreme.

Vărsător

Sâmbătă: Este posibil să fie nevoie să faci o călătorie neașteptată, lucru care îți va da planurile peste cap. Păstrează-ți calmul și evită discuțiile inutile.

Duminică: Nu te crampona de primul obstacol ieșit în cale. După ce vei analiza situația vei vedea că nu tu ești cel vinovat, însă tu ești cel care ai rezolvarea pentru a-l depăși. Așadar, învață din această situație că trebuie să fii atent la cei din jurul tău, nu toți sunt încântați de evoluția ta și încearcă să îți pună piedici.

Pești

Sâmbătă: Ești puțin tensionat azi, iar acest lucru poate duce la unele discuții în contradictoriu cu persoanele din anturajul tău. Atenție mare la ce spui!

Duminică: Dacă vrei să scapi de o grijă, cel mai bine ar fi să spui ce ai pe suflet. Vei simți o eliberare puternică atunci când vei vorbi deschis despre ce te supără.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top