Connect with us
Horoscop de weekend 25-26 mai 2018. Două zodii primesc vești extraordinare de la cei dragi

Horoscop

Horoscop de weekend 26-27 mai 2018. Două zodii primesc vești extraordinare de la cei dragi

Horoscop de weekend 25-26 mai 2018. Surprize uriașe pentru două zodii în weekend. Iată ce se va întâmpla cu toți nativii în cele două zile ce urmează.

Berbec

Sâmbătă: Trebuie să treci mai ușor peste starea de disconfort pe care o resimți de câteva zile. Până la urmă, doar de tine depinde felul în care gestionezi situațiile și sentimentele. Iar dacă îți propui ceva, cu siguranță că vei reuși.

Duminică: O veste din partea unei rude îndepărtate îți va face ziua mult mai frumoasă. Poate este o invitație pentru a pleca în vacanță sau chiar o veste despre venirea pe lume a unui bebeluș, această veste te va binedispune și toată ziua te vei gândi la ce ai aflat.

Taur

Sâmbătă: Este o zi perfectă pentru a-i strânge pe cei dragi în jurul tău pentru a sărbători ceva special. O zi de naștere, un botez sau o nuntă sunt întotdeauna un prilej bun pentru a te simți bine, a fi în centrul atenției și a fi ascultat cu adevărat. Bucură-te de aceste momente speciale.

Duminică: Acceptă propunerile de afaceri care ți se fac, este momentul excelent pentru a-ți reconsidera cariera. Iar persoanele care îți oferă astăzi niște idei știu exact despre ce vorbesc și pot fi buni mentori.

Gemeni

Sâmbătă: Nu insista foarte mult astăzi să rezolvi tot ce și-ai propus, pentru că s-ar putea să ți se pună niște piedici. Fă pauze și ia lucrurile mai ușor, pentru a nu face greșeli majore, pe care nu le poți repara. Acceptă ajutorul celor din jurul tău.

Duminică: Este momentul să ai o discuție sinceră cu partenerul de viață și să vorbiți despre unele lucruri care te-au nemulțumit în ultima vreme. Nu mai ține în tine lucruri, pentru a nu răbufni și pentru a strica totul.

Rac

Sâmbătă: Acordă-ți puțin timp de relaxare. Ai făcut atât de multe lucruri în ultima perioadă, că ar trebui să îți acorzi un moment de răgaz, să te odihnești și să îți faci planuri speciale.

Duminică: Primești vești fericite, neașteptate, și parcă nu îți vine să crezi. Bucură-te de toate lucrurile care vin odată cu aceste vești și împărtășește-le cu cei dragi.

Leu

Sâmbătă: Ai intrat într-o altă perioadă în viața ta, în care ești mai așezat, iar toate lucrurile care se întâmplă în jurul tău nu te afectează. Reușești să aplanezi conflicte, să rezolvi situații și să legi relații mai ușor ca niciodată. Iar lumea cu siguranță că va observa această schimbare.

Duminică: O ieșire cu cei dragi te deconectează de toate grijile legate de muncă. Până la urmă, trebuie să iei lucrurile așa cum vin, să accepți că uneori mai greșești și să accepți ajutorul când acesta ți se oferă. Astfel, totul va fi foarte bine în viața ta.

Fecioară

Sâmbătă: O persoană din jurul tău îți inspiră multă încredere. Cere-i sfatul în problemele care nu îți dau pace, ascultă ce îți spune și pune în aplicare ce ai învățat. Va fi extrem de fericită să îți ofere ajutorul.

Duminică: Îți faci planuri cu persoana iubită, te bucuri de momente de relaxare și vă gândiți la ce aveți de făcut pe viitor. Este momentul propice pentru a căuta oferte de vacanță ori pentru a vă cumpăra lucruri.

Balanță

Sâmbătă: Petreci o zi de vis cu familia ta și își dai seama că ești înconjurat de niște oameni care îți vor numai binele și care fac orice ca tu să fii fericit. Te simți binecuvântat că ai parte de asemenea persoane în viața ta.

Duminică: O veste bună nu vine singură astăzI. Partenerul de viață îți poate face o surpriză, poate că a cumpărat bilete la un concert sau pentru a merge într-un weekend undeva. Va fi o surpriză care te va bucura din tot sufletul.

Scorpion

Sâmbătă: Îți acorzi puțin timp pentru a rezolva niște proiecte mai vechi, însă la finalul zilei, te bucuri de o ieșire în oraș. Dacă faci lucrurile în echipă, termini mai repede și astfel ai mai mult timp pentru distracție.

Duminică: Nu prea ești în apele tale, însă o ieșire în aer liber îți poate face foarte bine. Este o zi perfectă pentru a-ți limpezi gândurile și pentru a-ți face planuri pentru săptămâna următoare.

Săgetător

Sâmbătă: Nu te simți nicăieri mai fericit ca acasă, în jurul celor dragi ție. Ei sunt cei care te înțeleg cel mai bine, te ascultă și îți oferă ajutorul necondiționat. Ești o persoană de-a dreptul binecuvântată să fii înconjurată de astfel de oameni.

Duminică: Este ziua în care trebuie să îți achiți niște datorii, să înapoiezi niște bani. Nu amâna momentul, pentru că sunt tentații la tot pasul și s-ar putea să te trezești că îți cumperi ceva de care nu ai nevoie neapărat.

Horoscop de weekend 25-26 mai 2018 Capricorn

Sâmbătă: Aștepți ca persoana pe care o placi să îți ofere un semn de iubire. Cel mai bine ar fi să faci primul pas, să îi spui ceea ce simți, pentru a nu fi dezamăgit mai târziu. Doar așa îi vei vedea mai ușor reacțiile și vei afla în ce stadiu vă aflați.

Duminică: Cineva mai în vârstă din familie îți poate cere ajutorul astăzi și te simți foarte bine că poți fi util și poți fi alături de acea persoană. Îți va fi profund recunoscătoare pentru că îți rupi din timpul tău.

Vărsător

Sâmbătă: Ești în centrul atenției astăzi și te simți perfect pentru că îți poți arăta abilitățile. Oamenii vor începe de astăzi să te perceapă altfel și să te laude pentru că ești o persoană capabilă.

Duminică: O persoană importantă pentru tine îți poate da un semn pe care îl aștepți de mult timp. Poate fi o ocazie pentru un job nou sau o invitație undeva, te vei bucura enorm să afli vestea.

Pești

Sâmbătă: Ai așteptări imense de la cei din jurul tău și vrei ca și cei să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Până la urmă, trebuie să te gândești că ceea ce vei oferi vei și primi, la rândul tău.

Duminică: Fii ceva mai flexibil la dorințele celor din jurul tău și ascultă-i mai des, pentru a menține o relație bună. Gândirea pozitivă și vorba blândă te vor ajuta să treci prin multe situații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top