Connect with us
Horoscop de weekend 27 - 28 octombrie 2018. Zile grele pentru 3 zodii

Horoscop

Horoscop de weekend 27 – 28 octombrie 2018. Zile grele pentru 3 zodii

Horoscop de weekend 27 – 28 octombrie 2018. Este ultimul weekend din luna octombrie, iar pentru trei zodii se anunță zile dificile.

Iată ce surprize au rezervat astrele:

Berbec

Sâmbătă: Te îndoieşti că lucrurile bune care au loc azi îţi sunt dedicate şi rişti să dai cu piciorul la un mare noroc.

Duminică: Familia este sursa ta principală de energie şi, de dragul lor, faci mai mult decât credeai că eşti capabil. Bucură-te de timpul petrecut în compania lor!

Taur

Sâmbătă: Tot ce-i frumos se şi termină la un moment dat: şi poveştile de iubire, şi vacanţa, şi zilele senine. Rămâne un gol în inima ta şi o vreme te vei alimenta din amintirile frumoase care sunt acum de domeniul trecutului.

Duminică: Primeşti nişte informaţii care te întristează, pentru că afli secrete neplăcute despre persoane despre care aveai o cu totul altă părere.

Gemeni

Sâmbătă: Nu te crampona de un eşec firesc, prin care au trecut şi alţii, ci vezi ce ai de învăţat din toate acestea!

Duminică: Nu te grăbi, mergi lent către scopurile tale, pentru că mai ai încă de mers până acolo unde ţi-ai propus. Primeşti suficiente garanţii că eşti pe drumul cel bun şi merită să continui, oricât va mai dura până ajungi acolo unde visezi.

Rac

Sâmbătă: Dorul de cei dragi devine din ce în ce mai puternic încât ai fi în stare să urci în primul tren şi să ajungi acolo unde inima te cheamă.

Duminică: Ai multe motive de satisfacţie, de parcă ţi s-ar oferi din mai multe direcţii exact acele lucruri de care are nevoie inima ta. cel mai bine ar fi să te bucuri cu măsură, să nu te entuziasmezi prea tare, ci să aştepţi ca lucrurile să se aşeze pe un teren sigur înainte de a le spune tuturor!

Leu

Sâmbătă: Fii deschis la alternative, la opţiuni, la schimbări rapide de macaz pe parcurs, savurând acel belşug de idei şi de soluţii care ţi se revarsă în cale!

Duminică: Eşti atât de optimist, de vesel, de fericit încât unii ar putea spune despre tine că eşti de-a dreptul un visător naiv care iubeşte pe toată lumea.

Fecioară

Sâmbătă: E o zi senină indiferent de vremea de afară, pentru că sufletul tău e luminos şi calm cât timp te comporţi ca un copil lipsit de griji.

Duminică: Vestea care soseşte azi îţi strică buna dispoziţie, dar şi planurile pe care le aveai în gând, deci trebuie să te pregăteşti pentru o schimbare bruscă.

Balanță

Sâmbătă: Dacă porneşti acum într-o acţiune de anvergură, nu te aştepta la rezultate imediate, pentru că e cale lungă până când vor începe să se întrevadă.

Duminică: Nu crede chiar tot ce auzi astăzi, pentru că în preajma ta se infiltrează o persoană care apelează la minciuni şi tertipuri incorecte pentru a câştiga încrederea lumii.

Horoscop de weekend 27 – 28 octombrie 2018

Scorpion

Sâmbătă: Cineva îşi bagă coada în afacerile tale ce păreau să meargă foarte bine, iar intervenţia sa poate strica tot ce ai construit până acum.

Duminică: Cântăreşte mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru că nu stai prea bine cu banii ţi orice eroare poate dezechilibra major bugetul şi poţi trece de la plus la minus pe nesimţite.

Săgetător

Sâmbătă: Eşti influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile tale te fac să-ţi pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început.

Duminică: Nu poţi trece la etapele următoare, pentru că o acţiune începută mai demult a rămas nerezolvată şi îţi cere de urgenţă să te ocupi şi de ea.

Capricorn

Sâmbătă: Participi la o întrevedere din care ar putea ieşi mai târziu nişte bani, fiind obligat să-ţi pui în joc toată puterea de convingere pentru a atrage succesul financiar de partea ta.

Duminică: Ai numai motive de satisfacţie pentru că reuşeşti să aduni alături de tine un grup mai larg de persoane care vor milita pentru adevăr.

Vărsător

Sâmbătă: Fă ordine în propria gândire înainte de a spune ultimul cuvânt, pentru că până şi cele mai sigure aspecte se mai pot modifica pe parcursul zilei.

Duminică: Nu încerca să ţii alături de tine oameni care îţi seamănă, nici ca vârstă, nici ca nivel de pregătire, nici ca sex, pentru că azi lucrurile cele mai bune apar din punerea de acord a cât mai multor aspecte diferite.

Pești

Sâmbătă: Chiar dacă te retragi complet din iureşul lumii pentru o zi, fără a lua legătura cu nimeni, vei fi mulţumit de această izolare, pentru că doar aşa îţi poţi încărca eficient bateriile.

Duminică: Oferă-ţi libertatea de care ai nevoie, pentru că tu nu poţi face nimic dacă eşti constrâns, pândit, controlat, verificat la sânge.

Citește și: Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Schimbări pentru multe zodii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top