Connect with us
Horoscop de weekend 29 - 30 decembrie 2018. Zodia care primește o veste deosebită

Horoscop

Horoscop de weekend 29 – 30 decembrie 2018. Zodia care primește o veste deosebită

Horoscop de weekend 29 – 30 decembrie 2018. Este ultimul sfârșit de săptămână din acest an, iar o zodie primește vești foarte bune.

Pentru alți trei nativi, astrele nu sunt așa favorabile

Iată ce au rezervat astrele în acest weekend!

Berbec 

Sâmbătă:  Azi e o zi relaxantă în care numai o atitudine glumeaţă şi jucăuşă te poate scoate din impas.

Duminică: Ceea ce eşti gata să porneşti acum – o afacere, o călătorie, un proiect măreţ – va da roade dintre cele mai bune în viitor, dar totul depinde de energia şi elanul cu care iei startul.

Taur

Sâmbătă: Dacă te detaşezi un pic de situaţia în care te simţi blocat, vei reuşi să vezi lucrurile de sus, ca într-o imagine de ansamblu foarte clară și să iei cea mai bună decizie.

Duminică: Nu fi atât de critic cu cei din jurul tău, ci priveşte-i aşa cum sunt. Bine, n-or fi ei perfecţi, nici tu nu eşti la urma urmei, dar în loc să le scoţi în evidenţă numai defectele, ce-ar fi să vezi că au şi o lungă listă de calităţi care merită puse mai mult în valoare.

Gemeni

Sâmbătă: Ai la dispoziţia ta instrumente de-a dreptul magice de a rezolva lucrurile foarte uşor, dar trebuie să-ţi iei inima în dinţi ca să te opui curentului impus de alţii.

Duminică: Stai de vorbă sincer cu partenerul tău. Spune-i ce doreşti de la el, spune-i cum vezi tu relaţia voastră, spune-i sincer ce gândeşti tu despre el, pentru a putea construi relaţia pe un fundament foarte solid şi sincer.

Rac

Sâmbătă: Nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul într-o situaţie în care ai avea mai mult de câştigat dacă spui sincer: nu ştiu!

Duminică: Lucrurile sfinte sunt cea mai mare preocupare a zilei de azi, pentru că ai o orientare cu totul specială spre tot ce e legat de divinitate, biserică, de această latură mai sensibilă a vieţii.

Leu

Sâmbătă: Vestea bună care soseşte azi e ca o gură de aer proaspăt după o perioadă stresantă şi obositoare.

Duminică: Nici n-ai idee ce noroc te vizitează astăzi, totul e să fii pe fază şi să nu-l respingi. Poate veni prin intermediul unui mesager pe care trebuie să-l primeşti cu braţele deschise.

Fecioară

Sâmbătă: O minune nu ţine prea mult şi acelaşi sentiment îl ai şi astăzi, după ce ai trăit câteva zile ca într-un vis şi totul pare să revină brusc la realitate.

Duminică: Veştile care sosesc de departe te cam îngrijorează şi te şi demoralizează, deopotrivă, de parcă ai afla numai lucruri triste despre eşecuri, pierderi sau alte evenimente cu tentă uşor dramatică.

Balanță

Sâmbătă: Planul financiar cunoaşte o ameliorare binefăcătoare, de parcă ai scăpa de o mare povară! Poate apare o sumă de bani exact când aveai mai mare nevoie de ea.

Duminică: Fii cât se poate de detaşat şi de realist, şi priveşte lucrurile cu maturitate şi seriozitate, pentru că e nevoie de o atitudine rece pentru a extrage concluzia cea mai bună în acest moment.

Scorpion

Sâmbătă: Atmosfera din casă e cam tensionată, pentru că s-au ivit unele aspecte neprevăzute care strică armonia de familie.

Duminică: Planul la care munceşti de atâta vreme începe să şchiopăteze, semn că nu duce acolo unde doreai. Poate ar fi timpul să faci o schimbare de direcţie.

Săgetător

Sâmbătă: Eşti atras într-o alianţă care nu te onorează, alături de un grup de persoane care preferă să bârfească şi să răspândească vorbe vrute şi nevrute, în loc să aprecieze partea bună a lucrurilor. 

Duminică: Nu accepta modul autoritar al unora de a se impune în faţa tuturor, pentru că această atitudine nu-ţi dă voie să te exprimi liber.

Capricorn

Sâmbătă: Poate pleci la drum pentru a revedea rude de departe care te vor primi cu braţele deschise.

Duminică: Cu cât stai şi chibzuieşti mai bine situaţia în care te afli, fără a te grăbi să dai un răspuns rapid, cu atât cresc şansele de a face cea mai bună alegere.

Vărsător

Sâmbătă: Oboseala acumulată în ultima vreme îşi spune cuvântul într-o activitate în care ai nevoie de concentrare, de atenţie, de efort fizic.

Duminică: Nu te mai supune atâtor restricţii şi limitări! Oferă-ţi mai multă libertate, ca semn că te iubeşti mai mult pe tine însuţi, fără să te mai supui unor restricţii atât de severe.

Pești

SâmbătăAi nevoie de unele garanţii atunci când vine vorba de iubire, de parcă partenerul nu ţi-ar inspira, cel puţin azi, prea multă încredere.

Duminică: Nu mai amâna decizia capitală în faţa căreia ai ajuns, pentru că nu ar fi decât o pierdere inutilă de timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top