Connect with us

Horoscop

Horoscop de weekend 3 – 4 noiembrie 2018. Zile de vis pentru trei zodii

Horoscop de weekend 3 – 4 noiembrie 2018. Citește horoscopul de weekend și vezi ce îți rezervă astrele pentru primul sfârșit de săptămână al lunii noimebrie. Trei zodii vor avea niște zile de vis.

BERBEC

Sâmbătă: Te bucuri de niște clipe liniștite alături de familie, însă nu poți să nu te gândești la niște lucruri pe care nu le-au terminat la serviciu. Rezolvă cât mai repede aceste sarcini.

Duminică: Fii mai atent la discuțiile pe care le ai cu persoanele mai în vârstă, se poate să strici niște relații din cauza faptului că nu dai importanță unor lucruri importante.

TAUR

Sâmbătă: Nu te mai gândi la lucrurile care nu ți-au ieșit în ultima perioadă. Mai bine vezi ce faci cu cele pe care le ai de rezolvat săptămâna viitoare.

Duminică: Bucură-te de ziua de vis pe care o ai alături de persoanele care te iubesc necondiționat. S-ar putea să ai parte și de o surpriză.

GEMENI

Sâmbătă: Ar fi bine să iei niște decizii clare cu privire la viitorul tău, pentru că simți că te afli într-un impas și nu știi cui să îi ceri sfatul.

Duminică: Ascultă-ți mai des instinctul și o să vezi că tu știi ce este cel mai bine pentru tine. Vei afla răspunsurile potrivite.

RAC

Sâmbătă: Învață să fii puțin mai egoist și să te gândești, din când în când, și la tine. O să vezi că te vei simți foarte bine.

Duminică: O ieșire în oraș ți-ar prinde tare bine, așa că sună-ți prietenii și organizează ceva memorabil.

LEU

Sâmbătă: Nu te opri dacă astăzi ceva nu iese așa cum ai vrea tu. Perseverența te va ajuta să reușești în tot ceea ce îți propui.

Duminică: O surpriză din partea persoanei iubite este tot ce ai tu nevoie în acest moment. Va reuși să te scoată dintr-o stare de melancolie.

FECIOARĂ

Sâmbătă: Dorul de cei dragi este din ce în ce mai accentuat, așa că fă tot posibilul să îi vezi, să îi suni și să petreci cu ei câteva momente care te vor face să fii în culmea fericirii.

Duminică: Ai tendința să exagerezi astăzi, așa că gândește-te bine înainte de a-ți da cu părerea despre un subiect delicat din viața ta.

BALANȚĂ

Sâmbătă: Este o zi fără griji, așa că ocupă-te de lucrurile care îți plac. Ieși cu cei dragi în oraș, cumpără-ți niște lucruri frumoase și fii fericit pentru ce ai.

Duminică: Nu te mai gândi la trecut și la ce ai fi putut alege cândva. Probabil că au fost cele mai bune decizii pe care le-ai fi putut lua atunci pentru tine.

SCORPION

Sâmbătă: Tinzi să fii prea egoist în lucrurile pe care le faci astăzi, iar cineva s-ar putea să îți atragă atenția.

Duminică: Nu te aștepta ca toată lumea să îți înțeleagă astăzi deciziile. Mai bine explică totul cât se poate de diplomat și vezi ce poți rezolva.

SĂGETĂTOR

Sâmbătă: Nu cere explicații astăzi dacă nu ești pregătit să oferi și tu, la rândul tău, niște explicații și niște răspunsuri.

Duminică: Nu căuta oameni din trecut doar pentru că te plictisești sau ți-e dor. Ciorba reîncălzită nu va mai avea același gust.

CAPRICORN

Sâmbătă: O persoană din trecutul tău poate să reapară astăzi în viața ta și să îți facă niște propuneri greu de refuzat.

Duminică: Petrece mai mult timp cu persoanele dragi, fiecare clipă este prețioasă și unică, îți vor lipsi aceste momente cândva.

VĂRSĂTOR

Sâmbătă: Ai multe motive de satisfacție și astăzi a venit momentul să culegi roadele muncii tale.

Duminică: Părerea persoanei iubite contează foarte mult pentru tine, așa că astăzi este momentul să vă faceți planuri de viitor.

PEȘTI

Sâmbătă: Renunță la orgoliu și fă pace cu persoanele cu care nu te-ai înțeles prea bine în ultimele luni.

Duminică: Astăzi poți primi o sumă de bani, așa că vezi în ce o investești. Ai putea să îți plătești niște datorii pe care le-ai acumulat în ultima vreme.

Citește și: Horoscop săptămânal 5 – 11 noiembrie 2018. Patru zodii își îmbunătățesc viața

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top