Connect with us
Horoscop de weekend 6-7 ianuarie 2018

Horoscop

Horoscop de weekend 6-7 ianuarie 2018. O zodie redescoperă iubirea!

Horoscop de weekend 6-7 ianuarie 2018. Primul weekend din noul an îi pune pe unii nativi în fața unor decizii importante.

Berbec 

Sâmbătă: Ceva îți spune să stai pe loc pentru un moment și să nu dai frâu liber energiei tale înaintea unui drum. Este foarte posibil ca acel drum să nu îți aducă ceea ce sperai.

Duminică: Treci printr-o perioadă plină de schimbări de tot felul care te solicită. Ia lucrurile încet și nu te pripi să faci unele alegeri.

Taur 

Sâmbătă: Afli foarte multe lucruri pe care nu le știai prin intermediul unei conversații între patru ochi cu o persoană apropiată, Atenție, însă! Trebuie să ții secret ce auzi.

Duminică: Neînțelegerile în cuplu continuă să îți aducă multe neliniștiri și nedumeriri. Încearcă să acorzi mai multă atenție partenerului de viață în zilele următoare.

Gemeni

Sâmbătă: Fii atent la propunerile care ți se fac astăzi, pentru că ele au la bază informații extrem de utile pe care le poți folosi odată în avantajul propriu.

Duminică: Faci foarte mult planuri referitoare la călătorii lungi sau de schimbare a profesiei. Aceste planuri ar putea, însă, să fie amânate pe o perioadă nedefinită.

Rac 

Sâmbătă: Ai ceva bani la dispoziție care te ajută să faci unele cheltuieli care te vor face să te simți mai bine. Încearcă, totuși, să nu arunci cu banii pe fereastră.

Duminică: Relațiile sentimentale sunt mai mult decat mulțumitoare, iar celor de colaborare nu ai ce să le reproșezi. E o zi în care trebuie să petreci mai mult timp cu prietenii.

Leu

Sâmbătă: O nouă iubire se poate contura frumos la orizont și vei fi cuprins de emoție, nerăbdare și dorința de a face pași mari înainte.

Duminică: Starea de sensibilitate se accentuează cu fiecare oră, astfel încât în preajma serii vei ajunge la emotivitate maximă. Cei care călătoresc sunt cei mai stresați și mai lipsiți de relaxare.

Fecioară

Sâmbătă: E momentul perfect pentru distractie, iar ocazii vor aparea multiple, totul e sa profiti tu de ele din plin! Prietenii te invită să vii să te distrezi cu ei!

Duminică: O parte dintre nativi se decid să înceapă alte schimbări în locuință, dar cei mai mulți pleacă la drum lung pentru a rezolva problemele altora.

Balanță

Sâmbătă: Ești supărat de reacția unora, pentru că tu faci tot posibilul să-i multumești, iar ei tot rezervați și distanți rămân. Nu uita că nu îi poți mulțumi pe toți. 

Duminică: Nimic nu îți merge cum ai vrea, iar rudele și prietenii parcă au uitat că exiști. Te lași cuprins de o stare de melancolie până la amiază, când primești o veste bună.

Scorpion

Sâmbătă:  Cât timp urmezi strategia pe care ti-ai propus-o, într-un mod cât mai relaxat, fără stres și fără încrâncenare, vei ajunge la visul tău cel mare cu bucurie.

Duminică: Descoperi cu stupoare că ai mai mulți dușmani decât credeai și bănuiești că aceștia complotează împotriva ta.

Săgetător

Sâmbătă: Te poți ocupa în liniște azi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp pe parcursul săptămânii. Acum ai starea potrivită pentru a le rezolva pe toate.

Duminică: Ai ocazia să pui în practică mai multe idei bune și primești aprobarea celor interesați de finalizarea acestor activități.

Capricorn

Sâmbătă: Un eveniment care a fost anunțat în urmă cu ceva vreme se apropie cu pași mari și tu ai un sentiment de anxietate pentru că nu mai poți amâna inevitabilul.

Duminică: Prietenii îți tot cer banii împrumut și acest lucru te pune în încurcătură pentru că știi că nu poți să îi ajuți pe toți. Trebuie să iei o decizie majoră spre finalul zilei.

Vărsător 

Sâmbătă: Te simți blocat într-o zonă în care nu se mai întâmplă nimic și ai o oarecare stare de dezorientare în care nu mai știi ce să faci. Vei depăși și acest moment.

Duminică: Toată ziua te cerți cu persoana iubită din nimicuri, dar situația se ameliorează pe seară. Învață să mai lași de la tine.

Pești

Sâmbătă: Tot ce-i frumos se încheie, din păcate, și la un astfel de final de drum ai ajuns și tu azi. Va trebui să îți iei rămas-bun de la ceva care a însemnat foarte mult pentru tine.

Duminică: Situația financiară este mai înfloritoare, așa că te simți îndreptățit să faci tot felul de excese, dar unele dintre ele sunt destul de exagerate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top