Horoscop de weekend 7 – 8 aprilie 2018. O zodie va suferi o mare decepție, chiar în ziua de Paște

07.04.2018
Horoscop de weekend 7 – 8 aprilie 2018. O zodie va suferi o mare decepție, chiar în ziua de Paște

Horoscop de weekend 7 – 8 aprilie 2018. O zodie va suferi o mare decepție, chiar în ziua de Paște.

Berbec

Sâmbătă: Ziua începe cum nu se poate mai bine pentru această zodie. După mult timp, acești nativi își găsesc liniștea lângă cei dragi și se bucură de zilele libere alături de ei.

Duminică: În ziua de Paști, starea de spirit a acestor nativi este una foarte bună. Rememorează momente plăcute din trecut și au parte de surprize, poate cineva le face un cadou special în această zi.

Taur

Sâmbătă: Nu își mai văd capul de muncă nativii acestei zodii. Au lăsat pe ultima sută de metri treburile pe care trebuiau să le facă mai demult. S-ar putea să le ceară ajutorul celorlalți.

Duminică: Ziua începe în jurul celor dragi, făcând ultimele pregătiri. Nativii acestei zodii sunt niște perfecționiști, așa că trebuie ca totul să fie la locul său.

Gemeni

Sâmbătă: Nativii acestei zodii sunt pe drumuri în această zi și abia așteaptă să ajungă lângă cei dragi. Dorul și-a spus cuvântul și ar face orice să fie mai repede alături de cei pe care îi iubesc. Alți nativimai nonconformiști pleacă în vacanțe exotice.

Duminică: Ziua începe cu o veste neplăcută pentru acești nativi. Venirea unei persoane le schimbă complet ziua și îi bucură nespus.

Rac

Sâmbătă: Poate că ar fi cazul să își calce pe suflet și să se împace cu persoanele cu care s-au certat în ultimul timp. Până la urmă, trebuie să așteptăm sărbătorile pascale cu sufletul curat și împăcat.

Duminică: Nativii zodiei Rac au parte de un Paște diferit de tot ce au trăit până acum. Fie au decis să plece uundeva de sărbători sau s-au implicat acasă în pregătiri, cu siguranță că ceva este diferit.

Leu

Sâmbătă: Leii sunt în centrul atenției astăzi. Toată lumea le cere părerea și se bucură să afle unele lucruri de la ei. Până la urmă știu atât de multe lucruri și trebuie să le împărtășească.

Duminică: O veste neplăcută ar putea veni la prima oră a zile. Se va dovedi a fi ceva înțeles greșit și totul va fi dat repede uitării. Ziua va continua cu o ieșire, poate, în natură.

Fecioară

Sâmbătă: Nativii acestei zodii sunt răsfățați de către ceilalți. Cei dragi le îndeplinesc toate dorințele și toată ziua se desfășoară în aceest mod.

Duminică: Astăzi, nativii trec printr-o mare decepție. În loc să se bucure de această zi, acești nativi vor primi o veste proastă, care le va lăsa un gust amar.

Balanță

Sâmbătă:Nativii acestei zodii sunt foarte triști pentru că nu reușesc să se întâlnească cu cei dragi. Poate vor fi nevoiți să lucreze sau nu vor avea timp să ajungă la cei dragi.

Duminică: Ziua se desfășoară fără prea multe evenimente. Pregătirile de Paște le-au ocupat foarte mult timp.

Scorpion

Sâmbătă: Mare atenție pentru că acești nativi ar putea avea parte de un accident casnic. Au mare noroc că au prieteni buni și îi ajută să treacă peste orice neplăcere.

Duminică: Ziua trece fără evenimente majore, dar ar trebui să aibă mare grijă la ceea ce mănâncă, pentru a nu avea neplăceri.

Săgetător

Sâmbătă: Nativii acestei zodii primesc astăzi o sumă mare de bani. Poate că cineva care avea o datorie la ei decide să îi înapoieze sâmbătă. Această vesteva fi primită cu mare bucurie.

Duminică: O ieșire la aer liber alături de cei dragi este cea mai bună opțiune pentru acești nativi. Jocurile în natură le prind foarte bine, mai ales dacă sunt jucate cu persoanele potrivite.

Capricorn

Sâmbătă: Capricornii fac ultimele cumpărături astăzi și nu își văd capul de treabă. Nu știu ce ar mai trebui să cumpere și se încurcă în liste.

Duminică: Ziua de Paște nu este cea mai fericită zi din săptămână pentru acești nativi, care se trezesc cu o stare neplăcută. Doar cei dragi îi pot ajuta să treacă peste acest moment.

Vărsător

Sâmbătă: O veste neplăcută le strică toată ziua. Nu se așteptau deloc la aceste vești și vor pierde câteva ore pentru a rezolva situația.

Duminică: Astăzi li se îndeplinește un vis. Au așteptat multe luni să afle aceste vești, ar astăzi vi, în sfârșit.

Pești

Sâmbătă: Ziua de sâmbătă ar putea începe cu un conflict cu cineva drag, dar lucrurile se vor lămuri rapid.

Duminică: Nativii acestei zodii petrec sărbătorile alături de cei dragi în liniște. Aveau nevoie de așa ceva.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Neti Sandu aprilie 2018. Care sunt zodiile care au o lună fabuloasă
Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 2 -8 aprilie 2018 – O zodie va avea parte de o perioadă bună în plan financiar
Horoscop lunar aprilie 2018 Oana Hanganu: Ce zodii au noroc în această lună