Connect with us
HOROSCOP DUMINICĂ 24 IUNIE. Află ce zodie are parte de o sumă condsiderabilă de bani!

Horoscop

HOROSCOP DUMINICĂ 24 IUNIE. Află ce zodie are parte de o sumă considerabilă de bani!

HOROSCOP DUMINICĂ 24 IUNIE. Săgetătorii își petrec această zi în sânul familiei. Și o zodie are parte de un nou început.

HOROSCOP BERBEC DUMINICĂ 24 IUNIE

O nouă lecţie a răbdării vine azi într-o formă cât se poate de concretă.

Ţi se arată că ceea ce construieşti tu cu mâinile tale nu poate ajunge la forma cea mai bună peste noapte, ci e nevoie de o şlefuire îndelungată, pas cu pas. Imaginează-ţi că proiectul la care îţi aduci tu acum contribuţia e o piatră brută care necesită o continuă prelucrare.

Chiar dacă e cale lungă până îi vei descoperi strălucirea şi frumuseţea, merită să aştepţi şi să depui toate eforturile necesare, pentru că vei fi mândru şi încântat de ceea ce vei obţine la capăt. Deja încep să se contureze roadele finale!

HOROSCOP TAUR DUMINICĂ 24 IUNIE

Modul unora ceva mai jucăuş şi mai superficial de a trata lucrurile te cam debusolează, pentru că nu ştii foarte bine cum să tratezi impasul de faţă. Ei iau în glumă astfel de momente, le fac să pară mai simple decât sunt în realitate.

Ignoră riscurile şi piedicile şi vor să te influenţeze şi pe tine să le priveşti la fel, ca şi cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merită să abordezi această atitudine lejeră, semn că întotdeauna gândirea pozitivă te scoate din impas!

Ce rost să vezi numai probleme la tot pasul când cu un zâmbet poţi trece peste toate?

HOROSCOP GEMENI DUMINICĂ 24 IUNIE

Toate se aşează azi pe un făgaş normal, semn că ai atins, finalmente, mult dorita stare de echilibru către care tânjeai.

Poate o vreme, da, ai oscilat între extreme, ba erai sus, ba erai jos, ba credeai în succes, ba te îndoiai de el, dar azi primeşti o veste ca o garanţie a faptului că ai ajuns la mijloc, într-o stare de armonie totală cu tine însuţi şi cu ceilalţi, fără nici un stres.

Fă ceva să menţii această binefăcătoare senzaţie de echilibru interior şi exterior, de pace şi linişte, pentru că numai în armonie deplină le vei rezolva pe toate cu bine. Rămâi calm şi nu strica echilibrul cu nici un exces!

HOROSCOP RAC DUMINICĂ 24 IUNIE

Rolul tău se va dovedi a fi esenţial în situaţia de azi, pentru că tu priveşti lucrurile dintr-un alt unghi decât restul lumii şi poţi lua o decizie corectă.

Mulţi aşteaptă azi de la tine o părere avizată sau un răspuns şi îţi dai seama cât de importantă e poziţia ta în faţa tuturor şi nu vrei să-i dezamăgeşti cumva.

Îţi iei inima în dinţi şi spui ce gândeşti iar ceilalţi vor prelua decizia ta ca pe literă de lege, convinşi că ai gândit problema pe toate feţele.

Eşti cap de familie, lider de grup, conducător de oaste, cam aceasta e rolul tău, deci trebuie să fii curajos şi să iei decizii şi pentru alţii.

HOROSCOP LEU DUMINICĂ 24 IUNIE

Eşti ţinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care îţi ţin companie.

Dacă ei văd în jur doar ce-i mai rău şi nu au nimic de care să-şi agaţe speranţele, e normal ca, empatic şi impresionabil cum eşti, să aluneci şi tu pe aceeaşi pantă descendentă.

Mai bine ieşi din astfel de medii, pentru că prezenţa lor nu-ţi face bine, ci îţi taie tot elanul pentru ce vroiai să faci.

Ei îţi spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va ieşi nimic, şi, pentru că eşti într-o pasă emoţională hiper-sensibilă la stimuli negativi, te pot trage şi pe tine alături de ei, plângând unul pe umărul altuia.

HOROSCOP FECIOARĂ DUMINICĂ 24 IUNIE

Nu te crampona de piedicile absolut fireşti din drumul tău către victorie, pentru că ele au rolul de a te pune la încercare, ca să arăţi şi să-ţi demonstrezi ţie că meriţi şi poţi obţine ceea ce doreşti.

Apucă-te serios de treabă, caută soluţii, învaţă din mers şi continuă drumul pe care l-ai început pentru că destinaţia e promiţătoare. Te îndrepţi, pas cu pas, spre prosperitate, spre roade demne de toată lauda, dar nimic nu ţi se oferă pe tavă.

Eşti încă în mijlocul acestui demers de durată care cere enorm de la tine, e un mare consumator de energie şi de resurse, dar fii sigur că ţinta finală e succesul!

HOROSCOP BALANȚĂ DUMINICĂ 24 IUNIE

Copilul din tine cere să fie lăsat să se joace, deci ce-ar fi să uiţi vârsta din buletin şi să te comporţi ca şi cum n-ai fi trecut de primii 10 ani de viaţă?

Sigur, e o figură de stil, dar ai şi tu dreptul să te distrezi, să zburzi, să-ţi cumperi jucării, deci lasă deoparte grijile specifice vârstei şi alătură-te celor mult mai tineri.

Că ai sau nu proprii tăi copii, e ideal să-i ai alături şi să-i tratezi ca şi cum n-ai fi departe de vârsta lor.

E modul tău de a te elibera de toarte şi vei vedea că a privi viaţa dintr-o perspectivă inocentă, pură, ca şi cum toate ar fi frumoase, e benefică oricui.

Merită să vezi totul în roz!

HOROSCOP SCORPION DUMINICĂ 24 IUNIE

Eşti la începutul unei noi etape din viaţa ta şi calci destul de nesigur, precum un elev intrat prima oară la şcoală.

E normal să ai emoţii, e firesc să nu ştii încotro mergi, dar eşti dornic să vezi ce urmează. Priveşti ceea ce va veni cu inocenţă şi curiozitate, privind totul într-o notă optimistă şi frumoasă, convins că nu poate fi decât ceva foarte bun.

Eşti în faţa unui nou început şi abia aştepţi să vezi spre ce te îndrepţi, pentru că deocamdată nu ştii clar decât un singur lucru: că începe!

Cum continuă şi cum se termină, habar n-ai, dar nici nu-ţi baţi capul cu asta: ce-o fi o fi, deci la drum!

HOROSCOP SĂGETĂTOR DUMINICĂ 24 IUNIE

Petrece ziua aceasta în sânul familiei, pentru că acolo se naşte o atmosferă veselă, destinsă, ce va alunga orice problemă. Coboară-te cumva la nivelul celor mici care te vor copleşi cu bucuria lor.

Glume, jocuri, feste, toate fac parte din meniu astfel încât să vă oferiţi unii altora, cu mult entuziasm, o zi de milioane.

Nimic nu mai contează dacă şi tu îţi aduci aminte să mai fii copil, deci lasă haina celui matur şi plin de responsabilităţi deoparte şi fii gata de joacă!

Umorul e la el acasă în familia ta, se râde în hohote, zâmbeşti cu gura până la urechi, deci totul sună a distracţie continuă!

HOROSCOP CAPRICORN DUMINICĂ 24 IUNIE

Fii critic, ai tupeu, fii stăpân pe tine, fă un pas înainte şi arată la ce eşti cel mai bun, fii tu însuţi pentru că e un moment în care aceste trăsături ale tale joacă un rol esenţial pentru rezolvarea unei probleme.

Dacă ai sta modest în banca ta şi ai trece cu vederea lucrurile care nu-ţi convin, nu ai face altceva decât să laşi nepricepuţii să te depăşească.

Trebuie să arăţi că nu eşti dispus să faci compromisuri ci că ai nişte principii solide de la care nu te abaţi şi că eşti gata să te lupţi pentru a arăta că tu ai dreptate!

Cu siguranţă azi eşti cu un pas înainte şi cu un cap deasupra!

HOROSCOP VĂRSĂTOR DUMINICĂ 24 IUNIE

Nu eşti în toane prea bune iar cei care îţi ţin companie toarnă şi ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratată.

Totul porneşte de la atitudinea negativistă şi pesimistă cu care îţi începi ziua şi, colac peste pupăză, apar tot felul de alte motive de supărare pe parcurs.

Dai mereu de oameni trişti, împovăraţi de tot felul de probleme, şi, adunându-le cu ale tale, transformaţi orice discuţie într-un cor al plângerii la care fiecare îşi aduce contribuţia.

Ca să ai totuşi o zi reuşită, ar trebui să fugi de oameni încărcaţi negativ care te vor molipsi şi pe tine cu ale lor!

HOROSCOP PEȘTI DUMINICĂ 24 IUNIE

Există o vorbă care spune că ceea ce semeni, asta culegi. Dacă vrei să primeşti de la viaţă ceva, mai întâi trebuie să oferi tu acelaşi lucru.

Vrei respect, dar cum ai vrea să te respecte lumea dacă nici tu însuţi nu ai despre tine o părere prea bună? Iubeşte-te mai mult, meriţi mai multă grijă, pe care singur să ţi-o oferi, deci nu te mai privi în oglindă cu ochi critic.

Apreciază ceea ce ai, ceea ce ştii, ceea ce eşti, şi arată lumii o imagine mai încrezătoare. Dacă tu emani încredere în propria persoană, vei vedea că şi oamenii din jur îţi acordă credibilitate.

Respectul de sine naşte respectul lumii, şi dacă tu te vezi cu ochi buni, şi ceilalţi vor îndulci tonul.

HOROSCOP DUMINICĂ 24 IUNIE oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top