Connect with us
HOROSCOP MIERCURI 13 IUNIE. O zodie are parte de un drum lung!

Horoscop

HOROSCOP MIERCURI 13 IUNIE. O zodie are parte de un drum lung!

HOROSCOP MIERCURI 13 IUNIE. Scorpionii vor avea parte de o schimbare în viață, în timp ce altă zodie nu știe încă ceea ce vrea cu adevărat pe plan profesional.

HOROSCOP BERBEC MIERCURI 13 IUNIE

Intri în legătură cu persoane oficiale, cu reprezentanţi ai instituţiilor statului, de la care aştepţi un document, o aprobare sau o soluţionare a unei chestiuni care depinde numai de ei.

Te rogi să-i găseşti în toane bune, pentru că nu ai tolera ideea să mai vii şi mâine.

Birocraţia e cel mai mare inamic al planurilor tale, căci, peste tot unde te-ai duce, eşti nevoit să aştepţi, să te ploconeşti, să ceri smerit ceea ce ai nevoie, şi cum altă soluţie nu ai, trebuie să joci cum ţi se cântă, altfel nu ţi se rezolvă doleanţa.

HOROSCOP TAUR MIERCURI 13 IUNIE

Artistul din tine iese la suprafaţă, pentru că tot ce atingi, se transformă într-o operă de artă.

Vorbeşti cu talent, scrii ca un adevărat maestru, cânţi minunat sau aranjezi orice obiect la locul potrivit cu mult bun gust, deci se poate vorbi de calităţi care te definesc şi pe care ar trebui să le foloseşti mai insistent.

Dacă nu ai deja veleităţi artistice sau chiar o carieră într-un domeniu legat de artă (muzică, pictură, literatură), caută mai serios prin bagajul tău de preocupări, că nici nu ştii ce scoţi la iveală.

Pune mâna pe stilou şi scrie ce-ţi trece prin minte apoi fă public ce ai scris. S-ar putea să ai surprize mari!

HOROSCOP GEMENI MIERCURI 13 IUNIE

Tu ai răbdare, nu ai de ce să te grăbeşti să ajungi la un anumit scop, cât timp ai o garanţie certă care te asigură că vei ajunge la ţelul cel mare.

Eşti conştient că lucrurile bune sunt cele care se clădesc lent, tocmai de aceea faci paşi mici dar siguri către rezultatele scontate. Unii spun că tu încă visezi, dar nu eşti de aceeaşi părere, pentru că tu nu doar visezi, ci chiar faci ceva în acest sens.

Construieşti totul cu cap, etapă cu etapă, până va fi un edificiu solid şi trainic, dar nu te lauzi încă. Aştepţi ca totul să fie gata şi apoi vei arăta ce ai realizat!

HOROSCOP RAC MIERCURI 13 IUNIE

Abordezi o atitudine oarecum nepăsătoare la problemele altora, de parcă nu ai avea nicio legătură cu acestea.

Poate nu e rău să rămâi detaşat faţă de ce se petrece în jurul tău, mai ales dacă planează o atmosferă sumbră care de obicei te afectează, dar azi tu eşti într-o pasă bună pe care merită să o păstrezi pe tot parcursul zilei.

Lasă-i pe ceilalţi să se lupte cu piedicile şi cu eşecurile lor, pentru că nu te privesc personal. Nu trebuie să te pui de fiecare dată în pielea lor, că îţi strici tu tot cheful.

HOROSCOP LEU MIERCURI 13 IUNIE

Dacă pleci la drum, nu te aştepta ca totul să decurgă lin şi fără peripeţii, pentru că este o zi în care tot ce faci necesită eforturi suplimentare.

Ori se schimbă traseul sau destinaţia pe parcurs, ori maşina îţi creează unele probleme, ori la capăt nu te aşteaptă ceea ce ai preconizat la plecare, încât te poţi întoarce acasă cu treburile nerezolvate.

Nu strică să te informezi înainte de plecare de eventualele situaţii neprevăzute care ar putea apărea, pentru că precauţia poate fi un atu. Cu cât te gândeşti mai din timp la eventuale incidente, cu atât ai putea să le rezolvi mai repede!

HOROSCOP FECIOARĂ MIERCURI 13 IUNIE

Ce şansă apare azi în calea ta! Poate fi vorba de o întâlnire care îţi poate îmbunătăţi toată ziua!

Dacă porneşti cu un sentiment de oboseală şi apatie, acest om va avea pentru tine exact cuvântul potrivit sau gluma adecvată pentru a-ţi readuce zâmbetul pe buze, perfect pentru o zi de succes!

Stai de vorbă cu lumea, pentru că dialogul purtat pe un teren paşnic şi amuzant va avea efecte excelente asupra stării tale psihice. Dai randament mai bun dacă ai pe cineva alături cu care să discuţi şi să te sfătuieşti în permanenţă, pentru că aşa nu te simţi singur, iar suportul celor care ţin la tine contează enorm!

HOROSCOP BALANȚĂ MIERCURI 13 IUNIE

Cu cât naşti mai multe controverse prin faptele tale, parcă te ambiţionezi şi mai tare, de obicei nu eşti atât de bătăios, dar azi crezi atât de mult în ideile tale încât eşti gata să te lupţi până la capăt pentru ele, în ciuda contradicţiilor care se încing.

Lucrezi bine chiar şi sub presiunea criticilor din jur, pentru că eşti convins că până la urmă ţi se va da dreptate şi că se vor convinge şi ceilalţi că părerile tale sunt cele mai bune. Insistă, rămâi ferm pe poziţie şi nu te lăsa doborât de un refuz sau o critică severă, pentru că nu le meriţi.

HOROSCOP SCORPION MIERCURI 13 IUNIE

Nu te opri din ascensiunea ta profesională, nu te crampona de un job care, momentan, îţi inspiră stabilitate.

Chiar dacă nu eşti un mare amator de schimbare, ar fi un moment bun să o iei pe alt drum în carieră.

Tu poţi mai mult, ai vise mai înalte de atât, există căi de explorat mai largi şi mai interesante, deci nu te mulţumi cu nivelul confortabil dar banal la care ai ajuns, chiar dacă ţi se pare că merge bine.

Nu de stabilitate ai nevoie tu, ci de satisfacţie deplină, de acel sentiment de împlinire pe care numai o evoluţie continuă şi din ce în ce mai înaltă ţi-l poate oferi. Alege-ţi un nou scop suprem de atins şi insistă: nu deveni comod!

HOROSCOP SĂGETĂTOR MIERCURI 13 IUNIE

Tu nu ţinteşti direct la ţelurile cele mai înalte, ci eşti de părere că poţi ajunge acolo încet, din paşi mici.

De ce să investeşti tot ce ştii într-o singură direcţie, când poţi urca din treaptă în treaptă? Succesul de azi devine startul ideal pentru succesul de mâine.

Eşti un exemplu de reuşită, de concentrare şi mai ales de răbdare, pentru că tu iei totul încet, fără grabă, convins că într-o zi vei ajunge la scopul maxim.

Consideri că reuşita cea mai înaltă îşi va extrage resursele din fiecare etapă intermediară, tocmai de aceea le tratezi pe toate cu la fel de mult interes, fără a ignora importanţa niciuneia, oricât de mică ar părea.

HOROSCOP CAPRICORN MIERCURI 13 IUNIE

Nu te lua după prima informaţie care îţi parvine azi, pentru că nu va dura mult şi ar putea apărea detalii în plus, poate mult mai utile decât cele sosite în primă instanţă.

E bine să te informezi din mai multe surse, pentru că aşa vei fi mai sigur de ceea ce afli.

Veştile care sosesc azi pot deschide direcţii complet noi faţă de ceea ce credeai că trebuie să faci, de aceea cel mai indicat ar fi să aduni mai multe idei, planuri sau soluţii şi abia apoi să discerni care ţi se potriveşte cel mai bine.

Altceva e să ai un plan de rezervă decât o singură cale de mers!

HOROSCOP VĂRSĂTOR MIERCURI 13 IUNIE

Relaţia ta cu medicina este în prim plan, pentru că eşti nevoit să baţi la uşa unui cabinet medical.

Poate nu pentru că ai tu probleme de sănătate, ci mai degrabă pentru a te interesa de soarta cuiva drag care are nevoie de îngrijire.

Orice activitate prin care te ocupi de sănătatea unor persoane care suferă lângă tine ţi se potriveşte de minune: de la a pregăti cuiva un ceai, de la a alina durerea unui convalescent şi până la a intra cu cineva chiar în sala de operaţii.

Ai un talent special de a alina durerea, de a alunga frica de doctor, de a vindeca suflete care suferă, deci dedică-ţi timpul şi energia unui astfel de gest nobil. Eşti conştient cât de importantă e o vorbă bună când cineva e bolnav, de aceea o oferi cu dragă inimă!

HOROSCOP PEȘTI MIERCURI 13 IUNIE

Nu te arunca aşa, la prima vedere, spre noua direcţie care se prefigurează acum la orizont.

Cel puţin nu fără a-ţi calcula bine resursele de care dispui! Ai putea fi tentat să investeşti toată energia pe o carte, fără să îţi dai seama, acum, dacă o vei putea drămui până la capăt.

Ai nevoie, mai întâi, de o analiză la rece, a preţului cerut în acest proiect, ca nu cumva să spui da şi mai apoi să-ţi dai seama că nu-i poţi face faţă. Dacă eşti sigur că deţii tot ce ţi se cere, acceptă şi implică-te, dar nu uita de moderaţie, de echilibru, de prudenţă.

Excesele te vor costa mult!

HOROSCOP MIERCURI 13 IUNIE oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top