Connect with us
Horoscop Oana Hanganu Cum stai cu dragostea, până la sfârșitul anului 2019

Horoscop

Horoscop Oana Hanganu 2019. Cum stai cu norocul în acest an

Horoscop Oana Hanganu: Află cum stai cu norocul în 2019! Până în ziua de 2 decembrie 2019, Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia Săgetător, stabilind ”Horoscopul Norocului” pentru fiecare semn zodiacal.

Află ce au pregătit astrele pentru tine și pentru cei care îți sunt dragi.

BERBEC
Pentru Berbeci, norocul va veni din străinătate, pentru că Jupiter va acționa în ”casa Străinătății” din astrograma lor.
Jupiter îi va ajuta pe Berbecii care vor să călătorească, să studieze sau să lucreze în străinătate, dar și pe cei care speră să își găsească marea iubire peste mări și țări.

TAUR

În 2019, Taurii vor avea noroc prin alții. Jupiter se va afla în ”casa Banilor altora” din astrogramă și îi va ajuta să obțină finanțările de care vor avea nevoie sau să întâlnească persoane dispuse să investească în proiectele lor. Jupiter va aduce un plus de optimism și dinamism și în viața personală a nativilor Taur.

GEMENI
Anul 2019 va fi semnificativ pentru Gemenii singuri pentru că Marele Benefic Jupiter se va afla în sectorul Mariajului din astrograma lor și îi va ajuta să își întâlnească sufletul-pereche.

RAC
Pentru Raci, anul 2019 vine cu succes în plan profesional și, pentru unii nativi, cu șansa de a scăpa de mai vechi probleme de sănătate.
Toate acestea, pentru că, până în 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter va acționa în ”casa Profesiei și a Sănătății” din astrograma lor.

LEU
În 2019, Leii vor avea parte de multă iubire, iar cei singuri își vor întâlni ”jumătatea”. Mulți Lei vor deveni părinți sau se vor implica în proiecte și afaceri destinate copiilor (iar acestea vor avea succes). Până în 2 decembrie 2019, Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia Săgetător și în ”casa Iubirii și a copiilor” din astrograma Leilor.

FECIOARĂ
În 2019, Fecioarele vor avea noroc în afaceri de familie sau în afaceri imobiliare, își pot cumpăra (încă) o casă, pot primi moșteniri sau vor avea ce să sărbătorească: familia li se va mări sau, după caz, ”se vor așeza la casa lor”. Toate acestea, pentru că, până în 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter va acționa în sectorul Casei și Familiei din astrograma lor. Citește continuarea pe oanahoroscop.com.

Citește și: Horoscop Nicoleta Svârlefus pentru anul 2019. Cine are un an de neuitat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top