Connect with us
Horoscop 7 martie 2019 - Vești grozave pentru 3 zodii aduse de Luna nouă

Horoscop

Horoscop Oana Hanganu: Weekend-ul este marcat de cea mai puternică Lună Nouă din an. Acum e timpul să-ți schimbi viața!

Potrivit astrologului Oana Hanganu, sfârșitul acestei săptămâni este marcat de cea mai puternică Lună Nouă din 2018. Cei care vor cu adevărat să-și schimbe viața, trebuie să nu rateze această conjunctură astrală excepțională!

Luna Nouă a avut loc în noaptea de 15 spre 16 februarie, dar efectele ei se resimt în următoarele 3 zile (cel puțin). Fiecare Lună Nouă este un moment potrivit pentru schimbare și înnoire, pentru stabilirea de noi obiective sau proiecte.

Dar Luna Nouă din 15 februarie fost însoțită de o eclipsă parțială de Soare. Energia acesteia ne va influența și în zilele următoare, aducând la lumină secrete, adevăruri nerostite sau obligându-ne să ne conștientizăm fricile, amintirile, frustrările etc pentru a le învinge ulterior.

Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare au avut loc în zodia Vărsător, zodie în care Soarele va rămâne până duminică seară. Energia adusă de semnul Vărsătorului ne încurajează să ne gândim la viitor cu încredere în propriile forțe, fără să ne temem de părerea celorlalți și fără să ne „încorsetăm”, într-un fel sau altul, creativitatea, originalitatea, spiritul liber.

Și tot în Vărsător se află (până în noiembrie!) Nodul Sud, unul dintre pilonii Axei Destinului. Iar Nodul Sud definește bagajul nostru karmic și ne indică, printre altele, renunțările sau sacrificiile pe care nu le putem evita dacă vrem să ne împlinim destinul.

Astfel, după stabilirea planurilor noastre de viitor, trebuie să înțelegem exact care este „prețul”, care este sacrificiul sau renunțarea de care depinde succesul pe care îl dorim.

Toate aceste „etape” corespund primei zile care urmează momentului de Lună Nouă (vineri, 16 februarie). Energia Lunii favorizează acum meditația, practicile spirituale, ascultarea intuiției în luarea deciziilor, dar nu și acțiunea concretă.

La acțiune am putea trece în ziua de sâmbătă, când Luna începe”să crească”. Dar, cel mai bine ar fi să așteptăm ziua de duminică, 18 februarie. Atunci, chiar și Soarele va începe o noua etapă, părăsind zodia Vărsător și intrând în zodia Pești.

Astrele vor fi de partea celor care doresc, cu adevărat, să își schimbe viața și acționează în consecință. Susținerea lor va fi una cu adevărat specială pentru că toate planetele sunt în mișcare directă!

Următoarea Lună Nouă, cea din 17 martie, nu va mai fi la fel de bine „aspectată” pentru că va fi influențată de mișcarea retrogradă a unei planete foarte importante. Este vorba de Marele Benefic Jupiter (retrograd din 9 martie).
Dacă vrei să-ți schimbi viața, nu mai amâna! Ia deciziile necesare în acest weekend și acționează! Astrele vor fi de partea ta.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top