Connect with us
Horoscop weekend 21 - 22 iulie 2018. Momente memorabile pentru o zodie

Horoscop

Horoscop weekend 21 – 22 iulie 2018. Momente memorabile pentru o zodie

Horoscop de weekend 21 – 22 iulie 2018. Urmează două zile relaxante pentru majoritatea zodiilor. Cel mai important aspect este cel al comunicării. Iată horoscopul de weekend pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec

Sâmbătă: Astrele țin cu tine astăzi. Ai mare grijă cum pui problema atunci când explici celor din jur anumite lucruri. Totul poate să fie în favoarea ta.

Duminică: În a două parte a zilei s-ar putea să va întâlniți cu o persoană apropiată, în compania căreia reușiți să vă detașați de problemele din ultimele zile.

Taur

Sâmbătă: O persoană dragă îți face o surpriză neplăcută, iar acest lucru te va face să te simți foarte trist. Te simți trădat și pentru asta ai tendința să te retragi în carapacea ta.

Duminică: Traversezi un moment dificil în viața sentimentală. Persoana iubită îți cere să discutați și să vedeți dacă puteți salva relația.

Gemeni

Sâmbătă: Primești invitație la o petrecere iar acest lucru îți surâde. Nu refuza această propunere deoarece vei cunoaște persoane noi și îți vei face noi prieteni.

Duminică: Astăzi te relaxezi alături de prietenii dragi. Vă bate gândul să dați o fugă până la mare sau la munte, într-un loc unde să uitați de toate problemele.

Rac

Sâmbătă: Săptămâna de muncă nu a luat sfârșit pentru tine. Astăzi este posibil să ai întâlnire cu o persoană foarte importantă. Vrei să vezi ce șanse ai să dezvolți un proiect la care te gândești de ceva vreme.

Duminică: Uită de trecut și de tot ceea ce te-a făcut să suferi. Dă frâu liber imaginației, lasă-te sedus de o apariție nouă în viața și profită la maxim de momentele frumoase. 

Leu

Sâmbătă: Ai muncit enorm săptămâna asta. Este momentul să te bucuri de ceva mai multă relaxare. Adună-i pe cei tragi și mergeți într-un loc fără prea multă gălăgie.

Duminică: Apare cineva în viața voastră. Poate că o să ieșiți împreună să vă cunoașteți mai bine. Puteți merge la un suc sau de ce nu, la un film romantic. 

Fecioară

Sâmbătă: Părinții nu vă respectă dorința și vă vizitează în acest weekend. O să discutați probabil despre lucrurile petrecute în ultima perioadă.

Duminică: Pune cap la cap informațiile acumulate de-a lungul săptămânii. Informează-te și nu ezita ca de mâine să iei cele mai bune decizii, fără să ai remușcări. 

Balanță

Sâmbătă: Prietenii te refuză. Nu știi în ce direcție să o apuci însă vei lua decizia de a merge în vizită la un prieten pentru a petrece câteva momente plăcute.

Duminică: Faci planuri de vacanță! După o lungă perioadă în care te-ai agitat ca lucrurile să meargă bine, acum e cazul să te gândești mai mult la tine și la cei dragi. 

Scorpion

Sâmbătă: Abordează problemele dintr-un alt punct de vedere și vei vedea că se vor rezolva. Imaginația te ajută și vei lua multe decizii bune. Nu irosi timpul liber aiurea.

Duminică: O persoană dragă îți face o vizită neașteptată. Te bucuri pentru că nu mai știai nimic de ea. Veți avea parte de o zi relaxantă, la un pahar de vin și de ce nu, un film bun.

Săgetător

Sâmbătă: Un prieten te trădează astăzi. Acest lucru te va face să-ți perzi încrederea în el chiar dacă o să primești explicații. Pentru tine loialitatea și prieteniile reprezintă foarte mult.

Duminică: Persoana iubită îți face un cadou neașteptat. Vei afla că în curând plecați într-o vacanță. Lucru dorit de amândoi.

Capricorn

Sâmbătă: Astăzi este despre prieteni. Vă strângeți și ieșiți la un grătar ca să mai scăpați de monotonia orașului. Spre seară este posibil ca familia să vă facă o vizită.

Duminică: Rezolvă un proiect pe care l-ai amânat de prea multe ori. Strânge informații și date pentru ca luni să te prezinți la job cu cea mai bună decizie.

Vărsător

Sâmbătă: Nu vei avea timp să faci ceea ce îți dorești și asta pentru că trebuie să lucrezi. Nu traversezi o perioadă foarte bună la job.

Duminică: Termini tot ceea ce ai de făcut în acest weekend și pui țara la cale. Alături de persoana iubită faceți planuri pentru vancata de la începutul lunii august.

Pești

Sâmbătă: Vă strângeți prietenii și mergeți la un centru SPA. Alături de ei vei petrece momente memorabile. Pe seară ieșiti într-un club sau pub.

Duminică: Pentru persoana iubită ai face orice, așa că astăzi vei merge să cauți un cadou inedit. Seara mergeți la un restaurant, într-un cadru intim.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top