Connect with us
Horoscop 20.09.2016

Horoscop

Horoscop zilnic 20 septembrie. Schimbări pe plan amoros pentru Săgetători

Horoscop 20 septembrie 2016. Previziuni pentru 20.09.2016!

Săgetătorii trec printr-o perioadă de schimbări, mai ales în plan amoros. Fie că e vorba de o nouă cucerire sau o relație serioasă, se pare că își fac curaj pentru a face pasul următor. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec – Horoscop 20 septembrie

Daca pornesti acum o actiune noua, ai toate sansele s-o vezi indeplinita in timp foarte scurt, pentru ca prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare. Momentul e perfect pentru o initiativa noua, curajoasa, deci nu astepta nici sa-ti spuna altii ce sa faci, nici sa te impinga altii de la spate, pentru ca azi conteaza curajul propriu de a spune start!

Daca esti la inceputul unei actiuni de la care ai mari asteptari in perioada urmatoare, fii sigur ca momentul este excelent si vei vedea cum se ridica toate repede si bine, parca ocrotite de noroc!

Taur Horoscop 20 septembrie

Ai motive sa respiri usurat ca greul a trecut, pentru ca ai ajuns la capatul unei actiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linisteste, pare mult mai usor, si te bucuri de senzatia de eliberare care te cuprinde. Ei, nu te culca pe laurii victoriei, inca, pentru ca se mai pot ivi unele urmari din vremurile complicate, dar partea cea mai complicata se pare ca s-a terminat.

Revino-ti dupa tot ce ai acumulat in ultima perioada, pentru ca grijile care te-au coplesit au avut un efect toxic asupra ta, si acum, ca vezi din nou soarele deasupra capului, incepi sa te simti din nou bine.

Citeste si: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Gemeni Horoscop 20 septembrie

Nu merita sa fii amabil chiar cu oricine, pentru ca vei vedea ca la vorbele tale amicale ti se raspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate. Alege-ti modul de comunicare in functie de anturaj si de subiectul despre care se vorbeste, pentru ca sunt situatii in care trebuie sa fii la fel de vehement in exprimare.

A fi mereu impaciuitor si bland nu e in avantajul tau, pentru ca vor veni altii cu personalitate puternica care te vor da deoparte. Lupta pentru dreptul tau la replica!

Rac Horoscop 20 septembrie

Ai mare grija la declaratiile de dragoste care ti se fac azi, pentru ca exista riscul sa pici in plasa unui mare mincinos. Se foloseste de atuurile sale fizice, de talentul de a mestesugi cuvinte frumoase, de arsenalul sau irezistibil de seductie pentru a ajunge direct in inima sau… in patul tau, si, daca te prinde intr-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-ai putea crede, spre nefericirea ta.

Spune nu oricarei ispite sentimentale, chiar daca inima ta contine o imensa dorinta de a iubi si a fi iubit, dar ceea ce ti se ofera azi intr-un ambalaj atragator ascunde si ceva periculos pentru suflet!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top