Connect with us
Horoscopul runelor pentru politicieni. Ce se va întâmpla cu cei mai mari lideri politici în anul ce urmează

Horoscop

Horoscopul runelor pentru politicieni. Ce se va întâmpla cu cei mai mari lideri politici în anul ce urmează

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la emisiunea ”Adevăruri ascunse”, horoscopul runelor pentru ce mai importanți lideri politici.

Pentru președintele Klaus Iohannis – ”Este aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește la președintele Iohannis de peste mări și țări îi va trimite un cadou.”, a spus Mihai Voropchievici.

Pentru Liviu Dragnea – ”Este cazul să abordați altfel problemele care vă interesează. Schimbați tactica.” a mai spus neurologul Voropchievici.

Pentru premierul Tudose – ”Sunteți sfătuiți să lăsați în urmă toate probemele legate de trecut. Lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru un an mult mai bun.”

Pentru Gabriela Firea – ”Anul viitor e un an de bătălie.E anul uraganului. I se recomandă mult calm”.

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Oana Hanganu. Venus intră în Capricorn în prima zi de Crăciun. Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

Ultima săptămână din 2017 începe cu intrarea planetei Venus în zodia Capricorn, chiar in prima zi de Crăciun, unde va rămâne până la 19 ianuarie 2018.

În Capricorn se află și Soarele, alături de Pluton, planeta Transformărilor (din 2008) și de Saturn, „Profesorul zodiacului” (din 20 decembrie), planete care ne obligă să facem schimbări majore în viață.

Ajunsă în Capricorn, planeta Iubirii, Venus, ne face mai puțin romantici, dar mai serioși, mai responsabili și mai realiști în iubire. Luăm totul în serios și nu punem prea mult preț pe declarații, ci lăsăm faptele „să vorbească”.

Vrem relații pe termen lung și ne dorim parteneri pe care să fim siguri că ne putem baza.

Cu Venus în Capricorn, vom dori stabilitate în relații, vom deveni mai practici, mai organizați și mai dispuși să luptăm pentru idealurile noastre și să ne construim relația, familia, cariera sau proiectele personale dorite.

Cu Venus în Capricorn, mulți dintre noi vor redescoperi farmecul sărbătorilor de altădată.

Săptămâna va începe cu Luna în Pești, o zodie a sensibilității și generozității, o configurație astrală perfectă pentru prima zi de Crăciun.

Duminică, 31 decembrie, Luna va ajunge în  Gemeni, o zodie a comunicării, socializării și călătoriilor.

În noaptea de Anul Nou, Luna va intra în zodia Rac și ne va îndrepta atenția spre familie și casă, spre tradiții și valori adevărate: un mod minunat de a intra în 2018!

Află ce au pregătit astrele pentru ultima săptămână din 2017! Citește previziunile complete!

Berbecii trebuie să fie mai selectivi când își stabilesc agenda de Sărbători. Altfel, intră în criză de timp…Citește aici horoscopul complet pentru zodia Berbec!

Taurii vor avea Sărbători de vis: călătorii în străinătate sau vești bune ori oaspeți dragi de departe….Citește aici horoscopul complet pentru zodia Taur!

Gemenii intră cu dreptul în ultima săptămână din an. Venus îi ajută să primească daruri și avantaje prin alții….Citește aici horoscopul complet pentru zodia Gemeni!

Racii respectă tradițiile și preferă sărbătorile în familie. Racii singuri își pot întâlni acum sufletul-pereche….Citește aici horoscopul complet pentru zodia Rac!

Leii trebuie să profite de perioada sărbătorilor pentru a-și extinde cercul de prieteni și rețeaua profesională….Citește aici horoscopul complet pentru zodia Leu!

Fecioarele au noroc: Venus, planeta Iubirii, intră în casa Iubirii din astrograma lor. Chiar de Crăciun….Citește aici horoscopul complet pentru zodia Fecioară!

Balanțele primesc bani, dar cheltuiesc (în exces) pentru decorarea casei. Vor ca totul să arate perfect de Revelion….Citește aici horoscopul complet pentru zodia Balanță

Scorpionii pot anula orice tensiune din cuplu. De Anul Nou, au parte de multe cadouri și multă pasiune….Citește aici horoscopul complet pentru zodia Scorpion!

Săgetătorii sunt foarte generoși. Pregătesc daruri pentru toată lumea. Chiar și pentru adversari sau foști parteneri…Citește aici horoscopul complet pentru zodia Săgetător!

Capricornii își fac planuri pentru noul an, dar adevăratele lor priorități sunt părinții, persoana iubită și copiii….Citește aici horoscopul complet pentru zodia Capricornii!

Vărsătorii își consolidează relația de cuplu sau se întorc la o fostă iubire. De Revelion, e posibilă și o aventură….Citește aici horoscopul complet pentru zodia Vărsător!

Peștii petrec în mijlocul familiei. Cei singuri întâlnesc Iubirea cu ajutorul prietenilor sau pe internet….Citește aici horoscopul complet pentru zodia Pesti!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top