Connect with us

Horoscop

Mantra săptămânii 12-18 noiembrie 2018. Ce trebuie să spui ca să atragi NOROCUL

Mantra saptamanii. Iata mantra saptamanii 12-18 NOIEMBRIE 2018. O mantra este o afirmatie pozitiva, benefica, vindecatoare, de energie inalta, ce contine un gand inaltator ce da speranta, putere, optimism, bucurie.

Mantra saptamanii. Iata mantra saptamanii 12-18 NOIEMBRIE 2018. O mantra este o afirmatie pozitiva, benefica, vindecatoare, de energie inalta, ce contine un gand inaltator ce da speranta, putere, optimism, bucurie.

Citeste-ti mantra zilnic, stai in liniste 2 minute, repet-o in minte ca si cum meditezi. O poti scrie pe un bilet si lipi langa computer sau la baie sau la frigider pe durata saptamanii.

Acest ritual saptamanal ajuta la reducerea stresului inutil din viata, reamintindu-ti sa mentii lucrurile simple, fara drama, sa cauti motive de stare de bine chiar si din cele mai simple lucruri, fara a lua nimic la modul personal, ramanand integru in ceea ce spui sau faci, in pace si claritate.

Daca vrei sa iti schimbi viata in bine, foloseste zilnic puterea mantrelor.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mantra saptamanii este: EU RENUNT LA AUTOCRITICA SI LA AUTOINVINOVATIRE

Atunci cand esti impecabil in tot ceea ce spui si gandesti, tu iti asumi responsabilitatea pentru actiunile tale, dar nu trebuie sa te judeci sau sa te invinovatesti pentru nimic. Este un gest de respect si iubire de sine.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mantra saptamanii este: EU INVAT SA PUN INTREBARI

Pentru linistea mea sufleteasca si pacea mintii, este intotdeauna de preferat sa pun intrebari decat sa fac presupuneri. Eu imi cultiv curajul de a pune intrebari pana cand totul imi este clar. Ascultand raspunsurile la intrebarile mele, nu mai trebuie sa fac presupuneri inutile datatoare de stres, pentru ca ajung sa cunosc adevarul asa cum e el.

RAC (22 iunie – 23 iulie)

Mantra saptamanii este: EU IGNOR OPINIILE CELORLALTI

Indiferent ce fac, ce simt, ce gandesc sau ce spun ceilalti oameni, eu invat sa nu o iau la modul personal. Acestia vor continua sa aiba propriile lor opinii despre fiecare subiect, conform propriului lor sistem intern de convingeri. De aceea, indiferent ce gandesc acestia despre mine sau despre un subiect ce are legatura cu mine, nu este cu adevarat despre MINE ci despre EI. Citește continuarea AICI.
GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mantra saptamanii este: EU CER CEEA CE IMI DORESC

Eu imi gasesc curajul de a cere ceea ce doreste inima mea. Ceilalti au dreptul sa imi raspunda afirmativ sau negativ. Dar eu am intotdeauna dreptul de a cere. In mod similar, fiecare om are dreptul de a-mi cere ceea ce isi doreste, iar eu am dreptul de a-i raspunde afirmativ sau negativ. Iar acest proces de comunicare se desfasoara fara emotii, frici de respingere sau drame. Asa simt pace si claritate. Citește continuarea AICI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top