Connect with us
Mărțișorul perfect, în funcție de zodie în 2019

Horoscop

Mărțișorul perfect, în funcție de zodie în 2019

Mărțișorul perfect, în funcție de zodie:

Care este martisorul perfect, in functie de zodia ta?

BERBEC
Alege un mărțișor auriu sau roșu aprins pentru Berbec, deoarece acesta este pasional (asta simbolizează culoarea roșie) și adoră viața de lux (auriul).

TAUR
Mărțișorul perfect pentru Taur trebuie să fie unul valoros. Taurii se uită la preț și la calitatea cadoului ales, așa că nu te mira dacă te va refuza. Cele mai scumpe flori și cele mai împodobite mărțișoare (chiar dacă nu se pun neapărat la piept) sunt ideale pentru Tauri.

GEMENI
Gemenii sunt copii până mor, așa că un mărțișor perfect pentru aceștia ar fi unul care să le amintească de latura lor ingenuă: un zâmbet de soare, o mașinuță sau o păpușă.

RAC
Racii sunt sensibili așa că orice simbol care să le amintească de nevoia de a avea un cămin sau o familie va fi cadoul perfect de 1 Martie. Mărțișorul în formă de castel, de inimioară sau inel de logodnă este ideal.

LEU
Leul are o fire solară așa că nu vei da greș dacă mărțișorul va fi portocaliu, galben aprins sau roșu pasional. Leii sunt cocheți și preferă în general cadouri simple, dar scumpe și frumoase.

FECIOARĂ
Dacă le oferi o bucată de safir sau smarald fecioarelor, legate de un șnur, este cel mai bun cadou pe care l-ai putut face vreodată cu ocazia insalării primăverii. Fecioarele sunt diafane și prețioase precum nestematele.

BALANȚĂ
Încearcă mărțișoarele sub formă de floare în albasru și roz. Balanța va aprecia orice tip de cadou dar se va sensibiliza mai mult dacă primește o floare (fie că este artificială sau reală).

SCORPION
Crizanteme, perle sau pietre negre semi-prețioase: acestea, legate cu un șnur alb-roșu, sunt perfecte pentru un Scorpion. Scorpionul adoră misterul și este gata oricând să devină în centrul atenției însămânțând îndoiala și curiozitatea în ceilalți.

SĂGETĂTOR
Săgetătorul este extrovertit, așa că un greieraș ar putea fi cadoul perfect. Poți alege și jucăriile e pluș în miniatură, Săgetătorul fiind sensibil când vine vorba de animăluțe: un cap de ursuleț, un cățeluș, o pisicuță etc.

CAPRICORN
Mărțișorul în formă de fluturaș este cel care îl caracterizează cel mai bine pe nativul Capricorn. Acesta are o fire visătoare și are capacitatea de a se metamorfoza precum un fluture.

VĂRSĂTOR
Cel mai greu cadou de oferit este pentru nativul Vărsător. Aceștia au multe pretenții și își schimbă gusturile de la un minut la altul. Te poți salva cu o orhidee sau un ametist.

PEȘTI
Alege violetul, verdele sau culoarea bordo pentru Pești, dacă te gândești să cumperi cel mai bun mărțișor. Peștii nu fac nazuri la cadoul primit ci la culoarea acestuia.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top