Connect with us
Nicoleta Svârlefus: Care sunt zodiile familiste și cele aventuriere

Horoscop

Nicoleta Svârlefus: Care sunt zodiile familiste și cele aventuriere

Nicoleta Svârlefus la prezentat la Vorbește lumea, la Pro TV, horoscopul familie pentru fiecare zodie. Care sunt zodiile familiste VS cele aventuriere?

Horoscopul familiei Nicoleta Svârlefus

Berbec – Nu va acorda foarte mult timp și energie familiei, tinde să plece destul de devremee din casa părintească. Nu se întorc foarte des acasă decat în situații limită.

Taur – Au nevoie de familie, au nevoie să se simtă atașați și îngrijiți. Taurii visează la familia lor fericită și împlinită. Pas cu pas reușește să fie un sprijin pentru familia lui. Tocmai din aceasta cauză, au nevoie de siguranță sub orice formă. Le face plăcere să partice la intruniri.

Gemeni – Nu sunt foarte consecvenți, nu au foarte multă răbdare. Nu se vor ocupa de treburi casnice, mai degrabă își iau familia și pleacă să mânânce afară. Sunt o pată de culoare în familiile în care provin.

Rac – Racul este semnul famililie. Este primul care își doreste și se gândește să aibă un loc al lui. Este prin excelență semnul casei, al originilor. Nativul rac are nevoie de familie și de o relație bună cu aceasta. Dacă provin din familii tensionate, racii vor fi dezechilibrați emoțional.

Leu – Familia nu este un obiectiv în viață. Dacă leul se poate mândri cu familia lui devine un obiectiv. Daca nu, va căuta să plece mai departe. Are nevoie ca el să strălucească , să fie susținut. Nu poate să stea doar la cratiță sau să facă mereu treburi gospodărești. Este devotat partenerului și copiilor.

Fecioară – Trăiește pentru a servi și a trăi pentru ceilalți. Sunt foarte atenți și grijulii, știu exact ce trebuie să îi sfăuiasca și ce trebuie să le ofere celor de acasă. Au o relație bună cu copii și cei vârsnici. Ideea de familie îi încântă, dar nu le iese mereu pentru  că sunt foarte cicălitori.

Balanță – Prioritatea este parteneriatul și căsătoria. Balanța vrea să fie o imagine frumoasă în lume și se va strădui să fie pace. Să nu existe conflicte, tensiuni, mai ales dacă au suferit în familiile în care au fost crescuți.

Scorpion – Are nevoie să se simtă conectat, că aparține, că undeva contează, are aceaastă capacitate. Ori se implică total, ori deloc. Trebuie să aibă totul sub control să știe exact tot ce se întâmplă.

Săgetător – Iubește libertatea și independența, daca se simte liber și poate face ce vrea el, atunci e fericit. Dacă este restrâns își va cauta tot felul de portițe să să se sustragă.

Capricorn – Este foarte orietentat spre familie, îi plac structurile, în care se poate dezvolta, dar ia mult exemplu din familia în care a crescut. Are nevoie de valori sănătoase.

Vărsător – Au standarde înalte, este destul de perfecționist . Vărsătorii sunt rigizi din punct de vedere intelectual.  Au nevoie ca în familiile lor să transmită prospețime și evoluție.

Pești – Sunt altruiști, sunt în stare să se sacrifice, nu îi va lăsa inima să spună nu. Sunt romantici, sensibili.  Sunt foarte capabil să aducă emoție.

 

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top