Connect with us
Horoscop Acvaria saptamana 18 - 24 februarie 2019

Știri

Horoscop Acvaria săptămâna 18 – 24 februarie 2019 – un risc, o ispită, un conflict, un inamic

Acvaria a publicat horoscopul săptămânii 18-24 februarie 2019 pentru fiecare zodie. Luna plină din 19 februarie marchează fiecare nativ.

Horoscop săptămânal Acvaria 18-24 februarie 2019

Berbec

Norocul tău e iubirea, bucură-te de ceea ce simți și arată ceea ce simți, nu păstra pentru tine! Nici nu știi cum hazardul te ajută să treci printr-un loc de unde iubirea apare ca o mare șansă, ca o coincidență, ca o frumoasă întâmplare.

Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru un dar de zile mari dedicat inimii tale. Nu de Valentine ai trăit tu cele mai frumoase momente ci acum – și vezi că vine și Dragobetele – deci ieși în întâmpinarea iubirii cu brațele deschise.

Fii și tu darnic în gesturi de afecțiune, găsește o formă adecvată de a-ți exprima emoția, dorințele, sentimentele, pentru că cel din fața ta are nevoie de dovezi de iubire la cote maxime. Așa cum tu vrei să fii iubit, la fel vrea și jumătatea ta, deci oferă mai întâi ca să și primești!

Dacă așteptai un miracol în plan sentimental, el se poate produce chiar acum, dar nu uita totuși: e o chestiune de șansă. Să fii pregătit pentru asta, s-o primești, s-o accepți, să fie întrunite condițiile ca norocul să te aleagă pe tine! Deci… încearcă-ți norocul!

Taur

Ajungi într-un punct critic în care ai de ales între două direcții, fără a fi însă convins că vreuna din ele e cea mai bună. Te încearcă mari dubii, ai numai semne de întrebare, deci să nu te mire că refrenul săptămânii va fi: încotro?

Trebuie să alegi, dar ți-e puțin frică să te decizi asupra unei singure direcții ca nu cumva, mai târziu, să-ți dai seama că cealaltă ar fi fost mult mai bună. Dacă ai putea, ai merge pe ambele căi deodată, dar nu se poate, deci, oricât de greu ți-ar fi, trebuie să alegi ori una, ori alta dintre variantele disponibile.

Dacă nu iei decizia acum, vei rămâne blocat în acest punct sensibil, și nimic nu va mai evolua, o vreme, așa cum ar trebui. Analizează la rece, fără grabă, caută care e cea mai bună soluție pentru tine și spune odată: am ales! Fii sigur că alegerea făcută ți se potrivește cel mai bine și te trimite în etapa următoare. Fără această alegere – curajoasă, fermă, clară – nu vei depăși hopul în care stai de la o vreme, deci hai, spune odată: ori, ori?

Gemeni

Te confrunți cu o situație care conține și o latură negativă – un risc, o ispită, un conflict, un inamic – și pe moment ai fi tentat să te lași învins, copleșit de gravitatea problemei, dar nu aceasta e soluția!

Cheia e acțiunea, inițiativa, curajul de a lua problema în mână și a o rezolva de urgență, pentru că sigur ai ac de cojocul ei! Nu te lăsa deci copleșit de emoția negativă care vine odată cu acest impas – frică, dorință de răzbunare, depresie, înfrângere, griji – ci fă un pas în față și ia taurul de coare. Nu altul îți rezolvă ție problema, ci chiar tu, singur!

A te așeza de-a curmezișul acelui risc e cea mai bună cale de a-l învinge, deci nu fugi, nu te ascunde de situația neplăcută, oricât de frică ți-ar fi de ea. Mai bine i te opui cu fermitate și așa ai să depășești mult mai bine și mult mai repede impasul.

Soluția de a trece peste un impas nu e nici să-l ascunzi sub preș, nici să fugi de confruntare, ci curajul de a i-o spune în față, direct: bă, ce vrei de la mine?

Rac

Privești spre viitor cu multă încredere și abia aștepți să ajungi într-un moment demult visat și așteptat cu nerăbdare, care va fi ca un cadou pentru tine.

Ți s-a promis cândva că vei primi exact ceea ce ai nevoie: un sfat, o informație, un ajutor concret, un semn de viață, și acum parcă îl vezi din ce în ce mai aproape și mai clar conturat la orizont. Primești tot felul de semnale pe parcurs că ești pe drumul cel bun spre împlinirea acelui vis, iar oamenii care îți apar în cale joacă fiecare un rol pentru a ajunge mai repede acolo.

Bucură-te că ai parte de atâtea persoane care îți pot fi de ajutor – prieteni, colegi, rude – care dețin, fiecare în parte, cheia potrivită pentru ca tu să ajungi acolo unde ți-ai propus. Folosește-te de oameni în sensul cel mai bun posibil, pentru că și tu le-ai fost de ajutor loc, cu alte ocazii. Acum a venit vremea ca ei să joace un rol în viața ta și să-ți dăruiască resursele necesare pentru tine în acest moment.

Leu

Se simte un aer de sărbătoare în anturajul tău, cineva are ceva de celebrat și te invită să te alături și tu bucuriei generale, dar nu te găsește în cel mai potrivit moment pentru a te distra ca ei. Tu ești măcinat de niște griji, de niște gânduri, de niște temeri care nu te lasă să te miști în voie.

Totuși, prezența acelor persoane vesele și tonice ți-ar face bine și te-are scoate din zona marilor tale frici, dacă le-ai permite.

Primește invitația lor la distracție – la o cafea în oraș, la o petrecere, la o plimbare – pentru că efectele vor fi excelente pentru tine, în acest moment în care te simți atât de împovărat de probleme. Dacă refuzi șansa aceasta la distracție, vei rămâne blocat o vreme într-o zonă de disconfort, ca apoi să regreți că ai dat cu piciorul norocului.

Dacă te retragi în lumea ta, dacă-l iei pe nu în brațe la tot ce vine spre tine, vei sta captiv într-o zonă emoțională nefastă, apăsătoare, în timp ce alții, în camera cealaltă, râd, glumesc, dansează, beau…

Citește mai departe AICI.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top