Connect with us
Horoscop Camelia Pătrășcanu 25 martie - 1 aprilie 2019 - Mai mulți bani

Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu 25 martie – 1 aprilie 2019 – Mai mulți bani

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul săptămânal penru perioada 25 martie – 1 aprilie 2019. Racii au nevoie să muncească mai mult pentru obține tot ce-și doresc. Scorpionii stau cu ochii pe bani, calculele nu ies foarte bine.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 25 martie – 1 aprilie 2019

HOROSCOP BERBEC. Se anunță o săptămână care aduce foarte multe întâlniri, mai ales joi și vineri. Pot rezolva multe din dligențele lor cu ajutorul autorităților. Au nevoie de acte, dar și de decizii și colaborează pentru asta cu persoane cu putere înaltă de a impune lucrurile, poate printr-o semnătură, printr-un act sau pur și simplu prin audieri. În weekend însă se anunță o perioadă grozavă pentru distracție.

HOROSOCP TAUR. Au și ei o săptămână valoroasă, se bazează mai mult pe alianțe, pe colaborări, poate chiar pe partenerul de viață. Pentru unii Tauri partenerul poate veni cu rezolvări și soluții financiare sau de natură profesională. Au fler în afaceri și știu cum să-și investească banii sau să scoate maximum de profit în această săptămână. S-ar putea să lucreze și în weekend pentru că sunt foarte concentrați la ceea ce au de făcut și nu vor să scape momentul foarte bun din această săptămână.

HOROSCOP GEMENI. Este o săptămână care aduce și în cazul lor înttâlniri diverse, poate chiar o colaborare cu persoane din străinătate sau niște vești de acolo, de la oameni care le dau tot felul de informații interesante pe care ei le integrează în lucruile pe care le au de făcut. Poate veni și o invitație în legătură cu o călătorie și se pregătesc unii dintre ei în acest sens. Trebuie să fie atenți însă la felul în care comunică, mai ales marți și miercuri. Pot fi poate ocult-interpretate niște informații pe care ei le dau și trebuie să se asigure că omul a înțeles exact ce ei au transmis. Atenție și la sănătate spre finalul săptămânii. În weekend Gemenii pot ieși în afara orașului.

HOROSCOP RAC. O săptămână cu multă muncă, mai ales în prima parte. Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le rezolve. Atenție la asptectele juridice, mai ales luni și marți. Atenție și la colegii cu care lucrează, pentru că nu toată lumea se sincronizează foarte bine. De aceea multe discuții au loc în parteneriatele pe care le desfășoară și trebuie să puncteze încă o dată normele, regulile și legile.

HOROSCOP LEU. Se anunță o săptămânî care începe grozav, au o săptămână foate bună. Luni și marți sunt inspirați, au încredere în viitor și vor să facă lucrurile în așa fel încât să se simtă bine. Toată săptămâna lucrează asiduu la ordonarea lucrurilor pe care și le-au propus. Discuții mai intense pot apărea joi și vineri cu persoane foarte importante de la locul de muncă. Trebuie să stabilească niște linii directoare pentru ei și colaboratorii lor.

HOROSCOP FECIOARĂ. Fecioarele sunt în formă, dar în a doua jumătate a săptămânii. Luni și marți sunt mai concentrate la consolidarea pozițiilor sau să nu riște ceva din poziția lor. De asemenea, discuții și în casă pentru diverse treburi administrative. În principal, la locul de muncă poate își potrivesc vreun material și au nevoie de concentrare și chiar de singurătate pentru a lucra bine. După aceea, joi și vineri sunt zile foarte bune pentru a-și arăta talentele, pentru a ieși în evidență. Pot lucra și în weekend fie la proiectele lor, fie fac servicii pentru apropiați.

HOROSCOP BALANȚĂ. Balanțele caută informații, fac investigații, au nas de detectiv și se prind repede dacă ceva nu e în ordine sau se prind repede să lege anumite informații sau oameni. Totul se bazează pe cuvânt, cuvânt inteligent gândit și rostit – asta luni și marți în special. Apoi procesează toate datele pe care le-au strâns astfel încât să-și facă o strategie pentru a doua jumătate a săptămânii, mai ales dacă au întâlniri. Zilele de joi și vineri sunt cele mai prețioase sub aspectul relațiilor cu autoritatea – câștigă ceva și își consolidează poziția.

HOROSCOP SCORPION. Scorpionii sunt cu ochii pe bani, mai ales luni și marți, bani care sunt foarte ingenios obținuți sau negociați. Se pregătesc să semneze un contract sau în vederea unui contract ei deja aruncă în discuții niște argumente și își apără foarte bine poziția. În continuare și joi și vineri sunt discuții cu nuanțe administrative și s-ar putea să urmeze niște colaborări. Așa că au săptămână foarte bună.

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Săgetătorii sunt foarte stimulați de astre toată săptămâna. Au planetele în poziții foarte bune pentru ei – sunt inspirați, au nerv, au idei, îi vor surprinde pe cei din jur cu inițiativele lor. Nu acționează egoist. Joi și vineri sunt foarte atenți la ce se întâmplă sub aspect financiar. Vor să obțină lucruri mari, dar cu investiții puține.Sunt pe drumuri și în weekend.

Citește și: Rune Mihai Voropchievici 25 – 31 martie 2019. Horoscop săptămânal vărsătorii dau lovitura

HOROSCOP CAPRICORN. Capricorn reflectează în prima parte a săptămânii. Poate că au mai multe variante de viitor și nu știu exact care este cea mai bună. Nu prea se descurcă foarte bine cu acest lucru – de obicei țintesc un obiectiv și merg hotărâți spre el, dar iată că viața le propune un punct de viraj. Se hotărăsc joi și vineri ce vor să facă și s-ar putea ca unii să ia decizii mari, să schimbe mult viața lor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Luni și marți se bazează pe prieteni, relații și contacte. Beneficiază de multe popularitate și știu să o convertească într-un câștig, nu neapărat financiar. Scot foloase de pe urma întâlnirilor pe care le au și de pe urma simpatiei pe care o câștigă. Își pot face niște cunoștințe noi foarte utile pentru ei. Atenție la sănătate, mai ales joi și vineri – fără lucruri riscante!

HOROSCOP PEȘTI. O săptămână foarte valoroasă cu întâlniri importante. Trebuie să ia decizii sau să aibă autoritate. Și este un exercițiu de putere pe care îl dau mai ales luni, marți, dar și miercuri prin cuvântul pe care îl au, angajamentele pe care și le iau. Trebuie să fie atenți să nu se angajeze în lucruri mai mari decât pot face sau nu sunt acoperite cu experiența pentru că riscă să intre în povești mai ample decât au crezut și care îi solicită mult prea mult. Planetele le favorizează o creștere spectaculoasă profesional și social și au toate șansele să facă o figură frumoasă.

Citește aici și: Perioadele de noroc și ghinion pentru zodii, potrivit maestrului Mihai Voropchievici

 

Camelia Pătrășcanu astrolog. Realizator horoscop săptămânal la Antena 3. https://www.facebook.com/Camelia-Patrascanu-1536583223246646/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top