Connect with us
horoscop minerva

Știri

Horoscop Minerva pentru săptămâna 7-13 ianuarie 2018. Cine are parte de zile furtunoase!

Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018. Astrologul Minerva prezintă previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte în săptămâna care urmează. Citește horoscopul pentru zodia ta!

BERBEC – Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – BERBEC. Va fi o săptămână activă în care vor pune accentul pe ideea de dăruire, dar și pe aceea de a şti cum să primească, felul în care ne implicăm în relații semnificative. Exceptând ziua de vineri, 12 ianuarie, când atmosfera se tensionează brusc câteva ore, nu aş spune că vor fi probleme pentru aceşti nativi…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

TAUR – Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – TAUR. Chiar dacă atenţia pe carieră va rămâne constantă, accentul va cădea mai mult pe problemele personale. De asemenea, săptămâna este aducătoare de mici noroace legate de ceea ce fac, de şcoală, de locul de muncă, găsirea unui loc de muncă, de pasiuni, iar la nivel macro poate sugera însă şi numeroase…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

GEMENI – Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – GEMENI. În general, cariera lor va fi stabilă, și oarecum fără echivoc, astfel încât să îşi poată permite să-şi folosească energia în chestiuni personale acum. Finanțele lor vor fi stabile, însă nu vor avea parte de câștiguri majore în ianuarie…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

RAC – Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – RAC. Pentru aceşti nativii este o săptămână cu dus-întors. Racii se pot confrunta cu provocări luna aceasta, tot din cauza regulilor impuse de Saturn, vor vedea ceva mai încolo și oportunitățile de creștere care au însoţit eforturile lor…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

LEU – Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – LEU. Abilitățile lor de comunicare cu cei din jur – vecini, colegi, cunoştinţe, fraţi au funcţionat ceas şi şi le-au putut dezvolta în context. În timp ce mereu sunt în centrul atenției, iată că Leii au învățat în ultimul an să asculte și să aibă răbdare cu ceilalţi…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

FECIOARĂ – Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – FECIOARĂ. Sunt asemenea unui arhitect care prosperă prin detaliile la care dă atenţie, de reglajele fine pe care le face pentru a se armoniza. Se văd ca o operă de artă, ceea ce le exaltă vanitatea, dar ritmul auto-îmbunătățire este unul statornic. Este momentul să se reevalueze pe sine şi modul în care…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

BALANȚĂ – Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – BALANȚĂ. Încrederea și energia le vor da posibilitatea de a înțelege și de a-i ajuta pe cei din jurul lor. În timp ce se pot împotrivi planului material, preferându-l întotdeauna pe cel spiritual, nativii Balanţă se vor echilibra mereu deoarece au în spate întregul Univers…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

SCORPION – Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – SCORPION. Au parcurs multe lucruri profunde și au învățat multe din experiențele de viață de până acum. Cea mai mare lecţie pe care Jupiter vrea să îi înveţe pe aceşti nativi acum este să se iubească pe sine.Capacitatea lor de compasiune și bunătate lor întărite trebuie să le arate calea…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

SĂGETĂTOR – Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – SĂGETĂTOR. O săptămână în care li se va testa încă odată, dacă mai era nevoie, răbdarea. Au avut un an plin, cu mai multe responsabilități și sarcini în viața profesională și personală, dar vor trebui să mai aștepte să vadă roadele muncii lor…CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

CAPRICORN – Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – CAPRICORN. Ar putea să se simtă, odată în plus, conectați la obiectivele lor. Pot apărea persoane ale căror intenții să fie discutabile. Vor afla adevăratele lor motive și vor trebui să ia o decizie cu privire la felul cum vor face față acestei situații…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

VĂRSĂTOR – Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – VĂRSĂTOR. Este posibil acum chiar să își extindă orizonturile deplasându-se în afara zonei lor de confort. A fost o perioadă extraordinară de aprofundări interioare și exterioare pentru ei. Dacă au şi alte intenții…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

PEȘTI – Horoscop săptămânal 7 – 13 ianuarie 2018 – PEȘTI. Deşi săptămâna debutează furtunos, lucrurile se vor linişti rapid. S-au produs o mulțime de lucruri sufletești profunde pentru a se conecta la sine și la intuiția lor proverbială…CITEȘTE AICI CONTINUAREA!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top