Connect with us
Horoscop Oana Hanganu Capricorn- previziuni detaliate. Ce se întâmplă cu nativii în această zodie în săptămâna care urmează.

Știri

Horoscop Oana Hanganu CAPRICORN, săptămâna 27 februarie – 5 martie

Luni sensibilitatea de care daţi dovadă vă este un puternic aliat. Ştiţi să vindecaţi „rănile sufleteşti” ale celor din jur, ştiţi să rostiţi cuvinte de mângîiere, dar mai ales ştiţi să ascultaţi. Şi nici nu vă imaginaţi câtă lume vă observă acum, parcă pentru prima dată şi vă admiră cu adevărat.

Sensibilitatea aceasta vă ajută şi acasă, unde reuşiţi să anulaţi tensiuni şi resentimente. Iar marţi şi miercuri, s-ar putea să vă întoarceţi acasă, la părinţi sau să depănaţi cu aceştia fie şi doar la telefon, amintiri.

Joi, zi benefică pentru CAPRICORN

Joi vreţi să „ieşiţi în lume”. Dacă nu aţi sărbătorit, alături de colegi sau prieteni, Ziua de 1 Martie, joi „socializaţi” şi spre uimirea unora, reuşiţi să fiţi „sufletul petrecerii”.

Vineri, însă, nu este exclus să aveţi parte de o dezamăgire: aflaţi că un prieten a împărtăşit şi altora un secret pe care i l-aţi încredinţat sau că un proiect despre care aţi vorbit cu un coleg a fost „preluat” de către acesta şi prezentat şefilor drept propunere personală.

Dar dvs sunteţi un om înţelept şi nu vă irosiţi energia: în weekend, uitaţi de job, şefi şi colegi şi vă dedicaţi doar celor care conteazpă cu adevărat în viaţa dvs. Petreceţi, aşadar, un weekend minunat în familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top