Connect with us
Horoscop Oana Hanganu Fecioară- previziuni detaliate. Ce se întâmplă cu nativii în această zodie în săptămâna care urmează.

Știri

Horoscop Oana Hanganu FECIOARĂ, săptămâna 27 februarie – 5 martie

Începeţi săptâmâna cu Luna, Soarele şi planeta Neptun în „Casa Parteneriatelor” din astrograma dvs. Începeţi, aşadar o săptămână în care atenţia dvs se va îndrepta spre partenerul de viaţă. Relaţia de cuplu este armonioasă şi abia spre sfîrşitul săptămânii s-ar putea să fiţi tentat să analizaţi şi să criticaţi mai tot ce face persoana iubită.

Luni, însă, puteţi gândi şi la o afacere de familie, iar miercuri găsiţi resursele necesare pentru ca planurile dvs să nu existe doar „pe hârtie”.
Miercurea este ziua dvs norocoasă pentru că este patronată de planeta Mercur aceeaşi care vă guvernează şi semnul zodiacal.

Joi, zi norocoasă pentru FECIOARĂ

Dar, în această săptămână aveţi noroc şi joi, când astrele vă oferă o zi plină de iubire. Iar dacă nu v-aţi găsit, încă, sufletul pereche, joi aveţi şanse mari să vă îndrăgostiţi. Se spune despre îndrăgostiţi că sunt cu capul în nori, dar dvs aveţi în Casa Familiei din astrogramă, o planetă a maturităţiiŞ Saturn. Şi tocmai acest Saturn vă cere să nu mai visaţi la iubirea perfectă, ci să îl apreciaţi pe cel de lîngă dvs şi să îl acceptaţi aşa cum e.

Dar dvs sunteţi o persoană perfecţionistă, cu un accentuat spirit critic şi această combinaţie poate provoca tensiuni serioase începând de vineri, 4 martie, când Venus, Planeta Iubirii intră în mers aparent retrograd, tranzit care va dura pânî la mijlocu lunii aprilie.

În mers retrograd este şi planeta Jupiter aflată acum în zodia parteneriatelor, Balanţă, zodie „guvernată” chiar de Venus. Această combinaţie astrală vă poate readuce ân memorie sau chiar în viaţă parteneri din trecut şi vă poate îndemna să faceţi alegeri greşite. Tocmai de aceea, pânâ în aprilie, nu sunt recomandate schimbările drastice In plan sentimental! Nici pentru Fecioare, nici pentru alte zodii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top