Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele depășesc situații ce par fără ieșire, ajutate de persoane la care nici nu s-ar fi gândit să apeleze.

Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2018 pentru zodia Fecioară anunță surprize în plan financiar și schimbări în relația cu prietenii. Sentimental, urmează o perioadă norocoasă.

Inceputul lui 2018 va fi marcat de Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie, care va avea loc in zodia Rac.

Pentru Fecioare, această Lună Plină poate aduce schimbări în cercul de prieteni, nativii devenind mai selectivi și renunțând, chiar, la relații de prietenie cu vechime.

Dar această Lună Plină poate fi și un moment de bilanț și de stabilire a unor obiective personale noi, pentru noul an. Multe Fecioare vor decide că e momentul să înceapă o afacere, iar altele vor dori să studieze sau să călătorească.

Planurile lor vor putea fi puse în aplicare pentru că, din 2 ianuarie, Fecioarele vor primi sprijinul financiar necesar, adesea în situații aparent fără ieșire sau de la persoane la care nici nu s-ar fi gândit să apeleze.

Iar toate astea, pentru că în 2 ianuarie, Uranus, planeta Surprizelor, va reveni la mersul direct în zodia Berbec și în sectorul Banilor altora din astrograma Fecioarelor.

Miercuri, 3 ianuarie, Luna va intra în zodia Leu, unde va rămâne până vineri și va accentua nevoia de odihnă a Fecioarelor sau le va ajuta să rezolve eventuale restanțe din anul trecut.

De exemplu, ziua de joi, 4 ianuarie, va fi potrivită pentru plata unor taxe ori pentru alte demersuri administrative.

Vineri, 5 ianuarie, Luna va intra în zodia Fecioară și nativii vor deveni mai critici decât de obicei sau mai obsedați de ordine și curățenie sau mai intoleranți în cazul unor întârzieri de care s-ar putea face vinovați cei din jur.

Totuși, sâmbătă, 6 ianuarie, armonia dintre Soarele aflat în Capricorn și Luna aflată în Fecioară îi va ajuta pe nativi să fie mai indulgenți cu persoana iubită sau cu copiii.

Duminică, 7 ianuarie, Luna va intra în Balanță, zodia Armoniei și diplomației, iar Mercur (planeta care le patronează pe Fecioare) va fi în armonie cu Uranus. Astfel, ziua de duminică va fi potrivită pentru planuri de viitor discutate și stabilite în familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top