Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Pești – Oana Hanganu. Peștii au parte de surprize plăcute în plan financiar. În iubire, cei singuri au șanse mari să-și întâlnească jumătatea.

Horoscopul săptămânii 1 -7 ianuarie 2018 pentru zodia Pești anunță noroc în plan sentimental, schimbări favorabile la locul de muncă și, pentru weekend, mai mult timp și mai multă atenție acordată partenerului de viață.

Săptămâna începe cu o Lună Plină care va avea loc în zodia Rac și în casa Iubirii din astrograma Peștilor, dar și cu revenirea planetei Uranus la mersul direct în zodia Berbec și în sectorul Banilor din astrograma acestora.

Luna Plină le va purta noroc Peștilor care își caută sufletul-pereche  sau pentru cei care vor să aibă parte de mai multă afecțiune și tandrețe în relația existentă.

În același timp, această Lună Plină poate să le aducă vestea cea mare nativilor care își doresc să aibă copii.

Dar, în același timp, Luna Plină din casa Iubirii poate fi un bun prilej  de conștientizare a greșelilor făcute în relații, de iertare și de detașare de trecut.

Al doilea eveniment major al săptămânii, revenirea lui Uranus la mersul direct, le va aduce Peștilor, până în luna mai (când se va muta în zodia Taur) schimbări și surprize în plan financiar.Se poate spune că Peștii intră cu dreptul în noul an…

Miercuri, 3 ianuarie, Luna va ajunge în zodia Leu, unde va rămâne până vineri   și, în acest timp, va influența casa Profediei și sănătății din astrograma Peștilor. Va fi o perioadă bună pentru nativii care își caută un job,  pentru cei care au  probleme de sănătate sau pentru cei care pur și simplu vor să își schimbe rutina zilnică pentru a trăi mai sănătos.

Seara zilei de joi le poate aduce ocazia de a fi în centrul atenției la serviciu sau la un eveniment profesional sau de a întâlni persoane importante, care îi vor sprijini, ulterior, în carieră.

Vineri, 5 ianuarie, Luna va intra în zodia Fecioară și, până duminică, va activa sectorul Mariajului din astrograma Peștilor.

Va urma, așadar, un weekend în care relația de cuplu și dorințele partenerului vor „capta” atenția nativilor Pești.

Iar în seara de duminică, s-ar putea ca ei să primească un cadou sau o sumă de bani pentru un proiect personal, pentru că Luna va ajunge în Balanță și în casa Avantajelor obținute prin intermediul altora, din astrograma generală a zodiei Pești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top