Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii obțin tot ce vor. Marte, planeta Acțiunii și Jupiter, planeta Norocului, acționează în favoarea lor!

Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie pentru zodia Scorpion anunță o perioadă extraordinară, în care viața profesională a nativilor este puternic susținută de astre. Favorizați sunt nativii care  vor să plece în străinătate.

Primul eveniment astrologic important din 2018 va fi Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie. Aceasta va avea loc in zodia Rac și în sectorul Străinătății din astrograma Scorpionilor.

În ziua de 2 ianuarie, Uranus, planeta Surprizelor, va reveni la mersul direct în zodia Berbec și în sectorul Profesiei din astrograma Scorpionilor.

Astfel, pentru ei, se anunță o perioadă cu schimbări neașteptate în plan profesional și șanse extraordinare pentru cei care vor să lucreze în străinătate sau lucrează, deja, în alte țări. Iar aceste mențiuni se referă și la persoanele care lucrează ori sunt interesate să lucreze în companii mixte sau „multinaționale”.

Miercuri, 3 ianuarie, Luna va intra în zodia Leu și în casa Carierei din astrograma Scorpionilor, sporind șansele acestora de schimbare și succes în plan profesional.

Luna va rămâne în zodia Leu până vineri, iar această perioadă va fi norocoasă și pentru Scorpionii care își caută un job sau vor să își schimbe domeniul de activitate.

Vineri, Luna va ajunge în zodia Fecioară și va îndrepta atenția Scorpionilor spre prieteni, în compania cărora vor prefera să își petreacă weekend-ul.

Duminică, 7 ianuarie, un alt eveniment astrologic important va amplifica puterea interioară și norocul Scorpionilor: în zodia lor se va produce o așa numită  „conjuncție” între Marte (planeta care îi patronează) și Jupiter (planeta Norocului). Pe scurt, Marte și Jupiter vor acționa în echipă, în favoarea lor, ajutându-i să obțină tot ce doresc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top