Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Balanță

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Balanță

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Balanță. Balanțele trebuie să aplaneze tensiunile din familie. Li se cere să rezolve probleme casnice sau să își asume responsabilități suplimentare față de părinți.

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie pentru zodia Balanță le cere nativilor să își folosească diplomația și tactul în relația cu familia, pentru că există riscul unor tensiuni ce pot să apară chiar la începutul perioadei analizate.

Mai precis, deși Luna se va afla în zodia Balanță începând din dimineața zilei de luni, careul dintre aceasta și planeta Pluton va afecta atmosfera din familie.

Pluton se află în sectorul Familiei din astrograma Balanțelor și le poate cere acestora să se implice mai mult în rezolvarea unor probleme casnice, să ia parte la evenimentele de familie sau să își asume responsabilități suplimentare față de părinți.

Chiar programul de sărbători ar putea deveni motiv de „gâlceavă”, dacă Balanțele vor anunța că nu își vor petrece Crăciunul sau Anul Nou alături de familie.

Miercuri, 13 decembrie, va fi o zi plină pentru Balanțe. Acestea pot rezolva probleme legate de documente oficiale sau pot clarifica detalii importate privind un eveniment la care urmează să participe.

În cazul unor negocieri, e bine să se înarmeze cu răbdare pentru că o soluție care părea „bătută în cuie” va fi repusă în discuție.

Joi, 14 decembrie, va fi o zi favorabilă unor încasări de bani proveniți din munca proprie, iar vineri, conjuncția dintre Mercur retrograd și Venus va spori cheful de vorbă al nativilor, cu riscul ca aceștia să fie indiscreți.

Weekend-ul va fi dominat de aspectul favorabil de „sextil” dintre Soare și Uranus, care le va aduce surprize în plan partenerial, cum ar fi o propunere de colaborare.

În plan personal, aspectul amintit va favoriza comunicarea cu persoana iubită, dar și aflarea unor informații surprinzătoare despre sau de la aceasta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top