Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Berbec

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Berbec

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Berbec. Berbecii beneficiază, din plin, de generozitatea celor din jur. Se poate spune că, în cazul lor, Moș Nicolae se întoarce cu încă o serie de cadouri.

Horoscopul săptămânii pentru zodia Berbec pune accent pe relația de cuplu și pe dorința nativilor de a călători.

Primele zile ale săptămânii vor fi dominate de prezența Lunii în sectorul Mariajului și al relațiilor din astrograma Berbecilor, aspect care va aduce mai multă armonie în cuplu și la serviciu sau în afaceri.

Dar pentru asta, Berbecii trebuie să își atenueze dorința de a-și impune ideile și de a deține controlul, la care îi îndeamnă planeta Marte (cea care îi patronează) aflată în zodia puterii, Scorpion.

Mai mult, „din cauza lui Marte”, există și riscul ca nativii convinși că merită o promovare sau o mărire de salariu să ceară toate acestea pe un ton care va fi considerat imperativ și nepotrivit.

Iar o astfel de abordare nu poate să le aducă decât eșecul. Mai bine ar aștepta sfârșitul lunii, când conjunctura astrală va fi mai favorabilă!

Miercuri, 13 decembrie, aspectul armonios de „conjuncție” dintre Soare și Mercur le va aduce vești oficiale importante sau îi va îndemna să facă planuri de călătorii și de vacanță.

Multe planuri! Dar asupra lor, Berbecii vor tot reveni în perioada următoare.

Joi și vineri, Berbecii vor beneficia din plin de generozitatea partenerului sau a altor persoane care îi apreciază și s-ar putea spune că, în cazul lor, Moș Nicolae mai aduce o serie de cadouri.

În weekend, Berbecii vor avea parte de surprize, așa cum anticipează aspectul armonios dintre Soare și Uranus, planeta Schimbării (aflată, acum, în zodia lor).

Poate fi vorba de o invitație la un eveniment la care nici nu sperau să ajungă sau o vizită neașteptată a unui fost coleg sau a unui prieten pe care nu l-au mai văzut de mult timp.

De asemenea, poate fi vorba de o veste foarte bună despre o afacere  online sau despre un proiect promovat pe internet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top