Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Fecioară

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Fecioară

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Fecioară. Fecioarele primesc un cadou-surpriză, sub forma unei sume de bani. Ar fi bine să nu o „topească” imediat, pentru cumpărăturile de sărbători!

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie pentru zodia Fecioară vine cu vești bune în plan financiar, dar și cu o avertizare pentru nativii care vor să facă, în această săptămână, cumpărăturile pentru sărbători.

Fecioarelor le place ordinea și buna administrare a timpului, motiv pentru care, în limita posibilităților, preferă să facă, din vreme, cumpărăturile pentru sărbători.

Iar în această săptămână, cum au șanse mari să primească mai mulți bani decât se așteaptă, vor completa și lista de cumpărături.

Banii pot intra în contul lor chiar din prima zi a săptămânii, când Luna va intra în casa Banilor din astrograma generală a zodiei.

Ziua de marți, 12 decembrie, le poate aduce și un cadou de la un prieten apropiat sau o sumă de bani oferită de o rudă.

Miercuri, 13 decembrie, conjuncția dintre Soare și Mercur va spori cheful de cumpărături al Fecioarelor, care vor face, mai înainte, un adevărat studiu de piață, dar se vor decide cu greu atunci când vor stabili prioritățile.

Și, pentru că Mercur este retrograd, ar fi bine să amâne cumpărarea produselor electronice până după data de 23 decembrie sau, dacă nu vor asta, măcar să își folosească spiritul critic și atenția la detalii atunci când cumpără ceva (să nu cumpere, de exemplu, obiecte defecte).

Joi, 14 decembrie, va fi o zi potrivită pentru chestiuni administrative și gospodărești, dar și pentru apărarea drepturilor patrimoniale, în cazul unor procese.

Vineri, 15 decembrie, atenția Fecioarelor se va îndrepta spre familie și s-ar putea ca ele să fie nevoite să își schimbe programul sau chiar să plece într-o călătorie, pentru a-și ajuta părinții sau pentru a lua parte la un eveniment la care vor fi prezente mai multe rude.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios de sextil format între Soare și Uranus, care le poate aduce Fecioarelor un cadou-surpriză (foarte probabil, sub forma unei sume se bani).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top