Connect with us
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Gemeni

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Gemeni. Gemenii își evaluează relația și parteneriatele, dar nicio decizie luată acum nu e definitivă. În weekend, vor avea timp berechet pentru prieteni.

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie pentru zodia Gemeni pune accent pe relația nativilor cu persoana iubită și cu proprii copii dar și pe creativitatea lor, văzută și ca un talent special de a găsi rezolvări inedite pentru diferite probleme.

Gemenii au nevoie de acest tip de creativitate în această perioadă în care Mercur, patronul lor, este retrograd.

Creativitatea îi va ajuta chiar de luni, când Luna va intra în casa Iubirii din astrograma lor, unde va rămâne până miercuri.

Astfel, în primele zile din săptămână, Gemenii vor putea anula eventualele tensiuni din cuplu și își vor exprima sentimentele într-o manieră seducătoare și convingătoare.

Mari seducători vor fi și Gemenii singuri, care își caută marea iubire și care, acum, se vor îndrăgosti rapid, dar nu pentru totdeauna.

Inima lor va fi deosebit de receptivă la tot ceea ce e nou și frumos și, cum au o atenție distributivă de invidiat, nu se vor plictisi deloc în aceste zile.

Miercuri, 13 decembrie, va fi o zi favorabilă discuțiilor în cuplu și planurilor profesionale de viitor, conjuncția dintre Soare și Mercur influențând sectorul Relațiilor din astrograma Gemenilor.

Dar, cum Mercur este retrograd, asupra deciziilor luate vor reveni, la sfârșitul anului, fie nativii Gemeni, fie partenerii lor.

Ziua de joi, 14 decembrie, le poate aduce Gemenilor vești bune legate de job sau de sănătate, iar cea de vineri, împăcarea cu un fost partener sau relansarea unei afaceri.

Tot vineri, Venus și Mercur retrograd vor acționa în echipă, favorizând comunicarea în cuplu și cerându-le Gemenilor să își exprime și să își dovedească iubirea față de partener.

Sau, după caz, îi vor ajuta pe nativi să își evalueze sentimentele, precum și așteptările sau intențiile privind relația.

Dar, indiferent de decizia de moment, Saturn, planeta Responsabilității, le va cere să dea dovadă de maturitate și responsabilitate.

În weekend, va fi timp berechet pentru prieteni, iar cei singuri ar putea să își cunoască viitorul partener pe internet, prin intermediul rețelelor de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top