Connect with us
horoscop 23 ianuarie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Leu

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Leu. Leii au noroc în dragoste, dar trebuie să fie atenți la documentele pe care le semnează. Greșelile de acum le pot scoate, mai târziu, bani din buzunar.

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie pentru zodia Leu anunță o agendă foarte încărcată, în ciuda căreia nativii vor reuși să nu își neglijeze copiii și partenerul și să nu renunțe la hobby-uri sau la distracție și relaxare.

În primele două zile ale săptămânii, Leii vor avea nu doar multe mesaje de trimis ori documente de redactat, ci și multe invitații de onorat.

În ceea ce privește documentele, Leilor li se recomandă atenție maximă, pentru că eventualele greșeli de acum le pot scoate, mai târziu, bani din buzunar.

Ziua de miercuri, 13 decembrie, le poate aduce nativilor Leu șansa de a pleca, în sfârșit, într-o călătorie amânată din diverse motive, caz în care li se recomandă atenție sporită la documente și bagaje.

Joi, 14 decembrie, va fi o zi perfectă pentru vizite la părinți, întâlniri cu rudele sau cumpărături pentru casă, iar vineri, o zi perfectă pentru proiecte profesionale care pun în valoare creativitatea și talentul nativilor.

Tot vineri, 15 decembrie, în viața Leilor se poate întoarce o fostă iubire sau actualul partener este comparat cu cineva din trecut, comparația fiind favorabilă celui din urmă, și din cauza tendinței actuale a Leilor de a-și idealiza trecutul sentimental.

În relația actuală, ziua de vineri poate avea și o semnificație specială, unii nativi Leu gândindu-se mai serios la întemeierea unei familii sau, după caz, la (încă) un copil sau la o nouă locuință.

Chiar dacă vor lua acum anumite decizii, Leii vor reveni asupra lor după data de 23 decembrie, când Mercur va reveni la mersul direct.

În weekend, Luna va ajunge în aceeași casă a Iubirii din astrograma Leilor, accentuându-le sensibilitatea și nevoia de afecțiune.

Și tot în weekend, mai precis sâmbătă, 16 decembrie, Soarele și planeta Surprizelor, Uranus, vor forma un aspect armonios de „trigon”, care se va răsfrânge asupra relației nativilor cu persoana iubită și copiii.

Pentru unii nativi, acest aspect poate însemna și o dragoste la prima vedere sau o surprinzătoare relație la distanță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top