Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Taur

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Taur

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Taur. Taurii au bani pe care îi dau pe lucruri frumoase și de calitate. Le place viața, nu își refuză nimic, dar și muncesc mult pentru a-și permite tot ce vor.

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie pentru zodia Taur pune accent pe viața profesională a nativilor și anunță câștiguri suplimentare, dar și multe cheltuieli.

Taurilor le place să se bucure de viață și iubesc lucrurile frumoase și de calitate. Și, pentru a nu-și refuza nimic, sunt dispuși să muncească foarte mult. Așa vor face și în această săptămână, în care munca lor va fi apreciată și recompensată.

Prezența Lunii în zodia Balanță chiar din prima zi a săptămânii și până miercuri va îndrepta atenția Taurilor spre carieră, iar armonia dintre aceasta și planeta Venus se va regăsi în relațiile nativilor cu șefii și colegii.

Miercuri, 13 decembrie, conjuncția dintre Soare și Mercur retrograd în zodia Săgetător va dinamiza sectorul Avantajelor obținute prin intermediul altora din astrograma Taurilor.

Astfel, aceștia vor primi vești mult așteptate legate de un împrumut pe care l-au solicitat sau de o bursă ori alt fel de finanțare pentru care au concurat.

Joi și vineri, sectorul Relațiilor din astrograma Taurilor va fi influențat de aspectele favorabile pe care Luna le va forma cu planetele Neptun, Jupiter și Pluton. Vor fi zile senine în cuplu, iar relația nativilor cu copiii va fi armonioasă.

Vineri, 15 decembrie, conjuncția dintre Mercur retrograd și Venus va aduce vorbe de iubire, iertare sau împăcare sau călătorii în doi, în locuri pline de semnificație pentru cuplu.

În weekend, Vasile dintre Soare și Uranus le poate aduce Taurilor vești neașteptate de la un fost partener sau, în plan profesional, propunerea de a relua o mai veche colaborare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top