Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele își pun în valoare creativitatea prin noi proiecte. În plan sentimental apar schimbări importante.

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Balanță anunță oportunități sentimentale. Pentru unii nativi, iubirea poate să apară chiar la locul de muncă.

Prezența planetei Venus în zodia Pești, din data de 11 februarie, le ajută pe Balanțe să aibă relații foarte bune cu șefii și colegii sau să își exprime creativitatea intr-un mod eficient, prin diferite proiecte personale.

Venus în Pești le sporește câștigurile obținute din munca proprie, dar și cheltuielile pentru imagine sau pentru resursele concrete necesare unor proiecte.

Din 18 februarie, în casa Profesiei din astrograma Balanțelor, vor ajunge și Soarele și planeta Afacerilor, Mercur. Astfel, pentru acești nativi, va începe o perioadă excelentă din punct de vedere profesional și financiar.

Până atunci, săptămâna începe cu două aspecte interesante formate de Lună și planetele Neptun și Pluton, care îndreaptă atenția Balanțelor spre familie și casă.

În Ziua Îndrăgostiților, Balanțele vor face și vor primi declarații de dragoste, dar ar fi bine să evite orice discuție legată de bani! Altfel, își strică ziua…

Joi, Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare vor avea loc în zodia  și în casa Iubirii din astrograma lor. Asta înseamnă că o noua iubire poate să apară în viața Balanțelor sau că unii nativi își vor dori mai mult decât oricând să devină părinți.

Pentru cei care au, deja, o relație,Luna Nouă și eclipsa pot favoriza discuțiile sincere, în care eventualele nemulțumiri să fie exprimate, pentru a găsi, apoi, soluțiile necesare.

În plan profesional, Luna Nouă din 15 februarie poate aduce noi oportunități care să pună în valoare creativitatea nativilor.

Oportunitățile profesionale vor impune și responsabilități pe care Balanțele trebuie să le analizeze cu atenție, dar să nu amâne prea mult luarea unei decizii. Amânarea deciziilor poate anula o oportunitate și nativii trebuie să țină cont de acest aspect, mai ales în ultima parte a săptămânii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top