Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele dau o mai mare atenție sănătății și își schimbă rutina zilnică. În profesie apar noi oportunități.

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Fecioară anunță schimbări la actualul loc de muncă sau obținerea unui job mai bun, dar și posibile schimbări în stilul de viață și în rutina zilnică.

Aceste schimbări vor fi favorizate de Luna Nouă și de eclipsa parțială de Soare din data de 15 februarie, care vor avea loc în zodia Vărsător și în casa Profesiei și a sănătății din astrograma Fecioarelor.

Luna Nouă va fi un moment potrivit pentru o nouă dietă, pentru renunțarea la un „obicei nesănătos” sau pentru nou program zilnic, în care să fie inclus mai mult timp pentru sport sau mișcare în aer liber.

În plan profesional, Luna Nouă și eclipsa de Soare le încurajează pe Fecioare să își aleagă profesia dorită cu adevărat. Luna Nouă le poate aduce un nou job sau interesul pentru un nou domeniu de activitate.

În plan partenerial, Fecioarele au, din data de 11 februarie, sustinerea planetei Iubirii. Din acea zi, Venus se află în semnul Peștilor și în casa Mariajului din astrograma generală a Fecioarelor.

Aici vor ajunge, la sfârșitul săptămânii, Soarele și Mercur, planeta care le patronează pe Fecioare. Astfel, din 18 februarie va începe o perioadă norocoasă pentru Fecioare.

Acestea își vor consolida actuala relație de cuplu sau se vor „orienta” către o altă relație. Favorizate de astre vor fi și parteneriatele profesionale ale nativilor Fecioară.

Dar, până atunci, în prima parte a săptămânii, Fecioarele trebuie să nu își neglijeze obligațiile sau responsabilitățile față  de copii și persoana iubită. În acest fel se vor bucura din plinși de Ziua Îndrăgostiților, care poate aduce mai multă armonie în familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top