Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii află secrete din viața unor persoane în care aveau încredere. Nu tolerează trădarea și își fac ordine în relații.

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Leu anunță o nouă relație sentimentală sau o nouă colaborare profesională. Pentru unii nativi, săptămâna poate aduce și despărțirea de un partener care le-a înșelat așteptările.

Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare din data de 15 februarie pot aduce la lumină secrete din viața unor persoane în care nativii au avut încredere.

Astfel, dezamăgiți, Leii se vor retrage din proiecte sau afaceri, chiar dacă vor pierde bani prin această decizie. Iar dacă eclipsa va dezvălui secrete din viața persoanei iubite, nativii Leu nu vor tolera trădarea.

Totuși, eclipsa de Soare poate avea și un alt fel de impact, ajutandu-i pe Lei să înțeleagă mai bine ce își doresc de la un partener și să se implice într-o relație nouă sau să facă schimbările necesare în relația actuală.

Unii Lei vor simți mai mult decât alții influența planetei Venus, aflată în zodia Pești. Pentru aceștia, Venus în Pești înseamnă interes pentru aventuri sau pentru relații în care pasiunea și „compatibilitatea amoroasă” contează mai mult decât orice.

Iar Ziua Îndrăgostiților le poate aduce acestor nativi probleme cu familia care nu le înțelege alegerea sau, în cazul unei aventuri, probleme serioase în cuplu.

Pentru Leii care au o armonioasă relație de cuplu, Ziua Îndrăgostiților va veni cu și mai multă afecțiune și armonie.

După Luna Nouă din 15 februarie, Leii vor avea parte de o zi norocoasă la serviciu pentru că își vor îndeplini, la timp, sarcinile primite sau vor găsi colegi dispuși să îi ajute.

Săptămâna se va încheia cu intrarea planetei Mercur în zodia Pești, în dimineața zilei de duminică. În Pești va ajunge și Soarele, în seara aceleași zile.

Pentru Lei, în 18 februarie va începe o perioadă care vor câștiga mai mulți bani prin intermediul sau cu ajutorul altor persoane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top