Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii primesc bani. Li se acordă un credit, primesc o bursă ori beneficiază de generozitatea partenerului de viață.

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Rac anunță o perioadă norocoasă în plan financiar. În dragoste, norocul nativilor Rac poate veni din străinătate.

Din 11 februarie, Planeta Iubirii, Venus, se află în sectorul Străinătății din astrograma Racilor, unde vor ajunge și planeta Mercur și Soarele, în ziua de duminică, 18 februarie.

Astfel, din 18 februarie, astrele vor fi de partea Racilor care vor să călătorească, să lucreze, să studieze ori să se stabilească definitiv în altă țară.

Până atunci, prima parte a săptămânii va fi potrivită pentru construirea sau consolidarea parteneriatelor. Ziua de luni, de exemplu, le poate aduce nativilor Rac noi colegi sau noi oportunități de afaceri.

Marți, însă, Racii trebuie să fie foarte atenți la nevoile partenerului de viață, pentru a nu provoca tensiuni în cuplu. Cei care vor reuși să păstreze echilibrul dintre profesionale și familie vor avea numai de câștigat.

Și Ziua Îndrăgostiților poate aduce momente delicate în familie dacă Racii nu reușesc, de exemplu, să își ascundă dezamăgirea legată de cadoul primit de la partener.

Ziua de 15 februarie va veni cu multe surprize plăcute pentru Raci: Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare vor avea loc în casa Banilor altora din astrograma lor.

Iar Luna Nouă are un impact deosebit asupra Racilor pentru că ei sunt patronați de „astrul nopții”. Mai mult, Soarele și Luna vor forma un aspect favorabil cu planeta Afacerilor, Mercur.

Astfel, Racii vor primi vești bune legate de veniturile partenerului de viață, de un credit pe care l-au solicitat sau de o bursă de studii care le va aduce alte perspective în carieră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top