Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Taur - Oana Hanganu. Taurii pun accent pe carieră. Mulți dintre ei au curajul să facă schimbări drastice, alegând noi domenii de activitate.

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii pun accent pe carieră. Mulți dintre ei au curajul să facă schimbări drastice, alegând noi domenii de activitate.

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Taur anunță schimbări în carieră: un nou job, un nou proiect”de suflet” sau chiar interesul pentru un nou domeniu de activitate.

Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare din data de 15 februarie vor dinamiza sectorul Carierei din astrograma Taurilor. Aceștia vor fi interesați să evolueze profesional, iar mulți nativi își vor analiza viața profesională și rezultatele de până acum.

S-ar putea ca unii dintre ei să se îndrepte spre alte domenii de activitate pentru a-și construi, în sfârșit, cariera la care visau cândva, chiar dacă familia sau prietenii nu vor fi de acord cu decizia lor.

Începutul de săptămână le va amplifica Taurilor interesul pentru studiu și călătorii. Totuși, nu e bine să plece la drum dacă nu au stabilit și vergicat toate detaliile. Pentru ei, ziua de marți, 13 februarie, nu este o zi favorabilă călătoriilor sau rezolvării unor probleme administrative.

Ziua Îndrăgostiților le va aduce, însă, motive de mulțumire. Partenerul de viață va fi generos sau vor câștiga un premiu, dacă vor fi interesați să se înscrie într-o competiție. Nativii singuri pot primi declarații de dragoste de la un prieten.

Joi, 15 februarie, Luna Nouă  și eclipsa parțială de Soare pot să le aducă Taurilor vești bune legate de cariera lor. De exemplu, confirmarea oficială privind obținerea unui job sau propunerea de asociere într-o afacere.

Pentru mulți nativi, Luna Nouă din 15 februarie poate fi un moment de cotitură în carieră pentru că vor alege un alt domeniu de activitate.

Vineri, atenția Taurilor se va îndrepta spre prieteni, alaturi de care vor pleca intr-o călătorie sau vor lua parte la diferite evenimente.

Duminică, 18 februarie, planeta Mercur și Soarele vor intra în zodia Pești, anunțând o perioadă plină de dinamism în plan social.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top