Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele au parte de schimbări la locul de muncă, își găsesc un job mai bun sau încep o afacere proprie.

Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Balanță anunță un job nou sau noi atribuții la actualul loc de muncă, noi proiecte profesionale sau o afacere pe cont propriu.

Citește aici horoscpul pentru celelalte zodii!

Luna Nouă din 17 martie va avea loc în zodia  Pești și va aduce schimbări în viața profesională a Balanțelor. Unii nativi își vor găsi un job nou, alții vor renunța la statutul de angajat pentru a-și începe o afacere pe cont propriu, în timp ce alti nativi vor lua în calcul transformarea unui hobby într-o afacere.

De altfel, și prezența planetelor Saturn și Pluton în Capricorn anunță o posibilă reorientare profesională a nativilor, în sensul unei afaceri la domiciliu, de care Balanțele ar putea fi interesate în acest an, în locul unui job stabil, dar care nu le permite să lucreze în ritmul lor.

Iar intrarea planetei Marte în zodia Capricorn, în 17 martie, ar putea grăbi lucrurile în această direcție.
Dar, până sâmbătă, Marte va fi în zodia Săgetător și va influența comunicarea Balanțelor cu cei din jur.

În cuplu, nu sunt excluse tensiunile, mai ales că planeta Comunicării, Mercur, se va afla în zodia de foc Berbec și va spori cheful de vorbă al nativilor, dar planeta Marte îi va face impulsivi și (prea) convinși că au dreptate.

Sâmbătă, 17 martie, planeta Marte va intra în zodia Capricorn și în sectorul Casei și al familiei din astrograma Balanțelor.

Marte va accentua spiritul combativ al nativilor în apărarea intereselor familiei, dar va aduce și risc de ceartă între Balanțe și rude. Pentru mulți nativi, planeta Marte va aduce mai multă energie necesară pentru „proiecte” sau demersuri casnice. Multe Balanțe își vor decora sau amenaja locuința ori vor dori să se mute în altă casă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top