Connect with us
Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii trebuie să evite certurile. Marte în Capricorn îi va face greu de contrazis și dornici să aibă ultimul cuvânt.

Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Scorpion anunță o perioadă cu mari schimbări în plan sentimental sau în relația cu copiii.

Scorpionii care au copii vor simți cel mai clar influența Lunii Noi din data de 17 martie. Aceasta va avea loc în zodia Pești și în casa Iubirii din astrograma Scorpionilor.

Iar într-o astrogramă, casa Iubirii se referă și la copii.

Relația dintre nativi și copiii lor se va îmbunătăți, iar vechile tensiuni vor putea fi date uitării.   Scorpionilor care nu au copii, Luna Nouă ar putea amplifica dorința de a deveni părinți.

Pentru nativii singuri, Luna Nouă în zodia Pești poate aduce o nouă iubire sau îi poate ajuta să înțeleagă mai bine ce așteptări au de la o relație și cum ar dori să fie partenerul lor de suflet.

În plan financiar, planeta Acțiunii, Marte, se va afla în casa Banilor până sâmbătă și va accentua spiritul întreprinzător al nativilor. În același timp, ii va face eficienți în apărarea intereselor personale financiare și în stabilirea unor planuri realiste de investiții.

Sâmbătă, 17 martie, planeta Războiului, Marte, va intra în zodia Capricorn și va dinamiza sectorul Comunicării din astrograma Scorpionilor.

Marte îi va face greu de contrazis sau de învins într-o dezbatere, foarte atenți la informațiile pe care le pot obține de la și despre cei din jur, dar și intoleranți sau irascibili.

În toată această perioadă, Venus, planeta Iubirii și Mercur, planeta Comunicării, se vor afla în sectorul profesional din astrogramă Scorpionilor și vor favoriza relațiile nativilor cu șefii și colegii, dar Marte în Capricorn ar putea provoca probleme.

Scorpionii trebuie să evite certurile, mai ales că Marele Benefic Jupiter, deși se află în zodia lor, a intrat, deja, în mișcare retrogradă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top