Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 martie 2018 Taur - Oana Hanganu. Taurii își fac noi prieteni sau trebuie să onoreze multe invitații. În plan personal, au parte de iubiri secrete.

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 martie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 martie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii își fac noi prieteni sau trebuie să onoreze multe invitații. În plan personal, au parte de iubiri secrete.

Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Taur anunță o perioadă excelentă pentru nativii care vor să își extindă cercul de prieteni sau să călătorească.

În plan sentimental, prezența planetei Venus în casa Trecutului și secretelor poate reactiva o fostă poveste de iubire sau poate aduce o relație sentimentală secretă ori un admirator discret.

Marți, 13 martie, un fost partener de viață sau de afaceri le va propune o colaborare, dar e bine ca nativii să cântărească bine situația înainte de a da un răspuns. Ar fi bine să își amintească de de s-au despărțit sau de au mai colaborat cu persoana respectivă. Chiar dacă acum aceasta pare că s-a schimbat în bine, nativii ar trebui să nu uite că, adesea, aparențele înșeală.

Miercuri și joi vor fi zile dedicate carierei, iar nativii care își doresc un anumit job sau vor să lucreze intr-o companie, ar putea să se adreseze direct potențialilor angajatori și să le trimită un c.v. actualizat și scrisoare de intenție. S-ar putea să aibă o surpriză plăcută.

În weekend,va fi Luna Nouă în zodia Pești. Luna Nouă din data de 17 martie le va aduce Taurilor noi prieteni sau invitații la evenimente la care ar fi bine să ia parte. Acolo vor putea întâlni persoane importante care, ulteriorz îi vor ajuta în carieră sau le vor fi prieteni pe viață.

În aceeași zi, Marte, planeta Acțiunii, va intra în zodia Capricorn și în”casa Străinătății” din astrograma Taurilor. Ajuns aici, Marte îi va mobiliza pe nativi să călătorească mai mult sau să studieze mai mult.

Marte în Capricorn le va da nativilor Taur forța de a-și îndeplini dorințele și „obiectivele personale” pe care și le vor fixa în jurul Lunii Noi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top