Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019. Zodiile care cunosc fericirea în această săptămână

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte, în a treia săptămână din an. Trei zodii cunosc fericirea în aceste zile.

Evenimentele astrologice ale acestei săptămâni:

-14 ianuarie 2019: Sextil al lui Mercur (în Capricorn) cu Neptun (în Pești)

– 18 ianuarie 2019: Venus (în Săgetător) în trigon cu Marte (în Berbec)

– 18 ianuarie 2019: Conjuncție între Mercur (în Capricorn) și Pluton (în Capricorn)

– 19 ianuarie 2019: Soarele (în Capricorn) în cuadrat cu Uranus (în Berbec)

– 20 ianuarie 2019: Soarele pornește să tranziteze Vărsătorul.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019 BERBEC

Nativii zodiei pot regăsi niște persoane pe care nu le-au mai văzut de ani întregi. Unii dintre ei se pot implica sentimental într-o relație cu o astfel de persoană și își pot da seama că este sufletul lor pereche.

Dacă lucrurile sunt liniștite în viața sentimentală, lucrurile nu stau prea bine la locul de muncă. Ar fi bine să fie mai atenți la cerințele stricte, să le respecte. Pot exista conflicte cu șefii și cu colegii în aceste zile.

Să evite discuțiile în contradictoriu, căci nu au șanse de câștig. Nu se anunță mari schimbări în starea de sănătate, dar niște analize de rutină nu strică nimănui.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019 TAUR

Nativii zodiei au mare noroc zilele acestea și pot rezolva tot ceea ce își propun. Astrele sunt de partea lor, așa că până la finalul săptămânii, o sumă mare de bani le poate întra în buzunar. Și în viața de familie lucrurile se liniștesc, iar discuțiile cu cei dragi vor fi extrem de constructive.

La locul de muncă, pot veni propuneri noi, de promovare sau de schimbare a departamentului. Unii nativi pot începe niște cursuri de perfecționare. Nu uita să te relaxezi mai mult și să îți dedici mai mult timp persoanei iubite.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019 GEMENI

Nativii zodiei Gemeni se află într-o formă de zile mari, așa că profită de acest lucru pentru a rezolva niște lucruri de care nu s-au ocupat anul trecut. Pot face niște călătorii, pot cunoaște oameni noi și o pot lua de la capăt în anumite domenii, dacă situația o impune.

Ar fi bine să fie mai precauți în ceea ce privește cumpărăturile, deoarece tind să cumpere niște lucruru de care nu au nevoie. Relația cu persoana iubită se dovedește a fi una de invidiat.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019 RAC

Săptămâna se dovedește a fi una dificilă pentru nativii zodiei Rac, deoarece au impresia că li se pun bețe în roate. Discuțiile cu șefii și cu unii colegi îi vor demoraliza complet pe nativi și lucrurile se vor liniști abia spre finalul săptămânii.

Nici în viața personală lucrurile nu vor fi mai bune, iar tensiunile din cuplu le pot da mari bătăi de cap. În plan financiar, lucrurile stau mai bine pentru Raci, care pot primi niște bani neașteptați.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019 LEU

Nativii zodiei se gândesc din ce în ce mai mult la viitor și la felul în care ar putea să își schimbe viața. Unii vor să își schimbe locul de muncă, iar alții vor să renunțe la relația actuală și să o ia pe un alt drum.

Oricare ar fi schimbarea, poate fi una de bun augur. La serviciu, unii nativi pot fi remarcați. Ar fi bine, însă, să se odihnească și să aibă mai multă grijă la sănătatea lor.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019 FECIOARĂ

Conflictele par să fie la ordinea zilei pe agenda acestor nativi în această săptămână. Fecioarele sunt din ce în ce mai nemulțumite, fie de persoana iubită, fie de mediul de lucru.

În aceste zile, acești nativi vor deschide gura și vor spune ce îi derangează. Discuțiile aprinse îi vor ajuta să înțeleagă în ce pot avea sau nu încredere. Mai multă atenție în ceea ce privește cheltuielile.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019 BALANȚĂ

Nativii zodiei se gândesc la vacanță și la relaxare, iar din acest motiv ar putea să facă niște greșeli în ceea ce privește locul de muncă. Cei care sunt singuri pot cunoaște o persoană specială în aceste zile, iar cei care au o relație de lungă durată își pot face curajul în această săptămână să avanseze în relație.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019 SCORPION

Nativii zodiei Scorpion se pot confrunta în aceste zile cu probleme financiare, așa că ar fi bine să își drămuiască bine banii. Această situație îi va face mai irascibili ca de obicei, iar unii nativi se pot certa cu partenerul de viață în aceste zile.

La muncă, lucrurile merg mai bine, iar unii nativi pot începe proiecte noi, având multă energie și disponibilitate.

Niște analize de rutină ar trebui să se afle în planul tău în aceste zile.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019 SĂGETĂTOR

Nativii zodiei Săgetător au nevoie de o pauză, așa că niște zile libere i-ar putea ajuta să se odihnească și să fie mai productivi zilele viitoare.

Unii nativi au ocazia să semneze niște acte importante în aceste zile, fie că este vorba despre un nou loc de muncă sau despre un împrumut. Să fie foarte atenți la ceea ce semnează. Finalul de săptămână le poate aduce o mare supriză din parte persoanei iubite.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019 CAPRICORN

Acești nativi se bucură de o săptămână destul de liniștită, în care o pot lua de la capăt și se pot bucura de munca grea pe care au depus-o până acum. În aceste zile, acestora li se deschid noi uși și au parte de mai multe oportunități ca de obicei.

Unii nativi pot călători în aceste zile și pot cunoaște niște oameni interesanți. Mai multă atenție la relația cu persoana iubită, deoarece pot exista niște discuții aprinse.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019 VĂRSĂTOR

Vărsătorii pot avea parte de probleme financiare la început de săptămână și pot apela la prieteni și la familie pentru a depăși acest impas. Au mult succes la locul de muncă și pot fi remarcați, iar astrele pot fi de partea lor și să îi ajute să ia decizii foarte bune pe plan personal și profesional. Li se recomandă mai multă atenție la eventualele accidente casnice.

Horoscop săptămânal 14 – 20 ianuarie 2019 PEȘTI

Nativii zodiei Pești se preocupă mai mult de starea lor de sănătate și se relaxează mai mult. O plecare din oraș ori o mică vacanță îi ajută să treacă peste acest hop și să înceapă săptămâna viitoare cu dreptul.

Au multe de făcut și au nevoie de toată energia pentru a reuși. Ar fi bine să renunțe la discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top