Connect with us
Horoscop săptămânal 14 - 20 mai 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii investesc mai mult în propria persoană, atrag iubirea în viața lor sau se bucură de armonie în viața personală. În plan profesional, încep să fie corect apreciați și recompensați.

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 pentru zodia Rac anunță o perioadă solicitantă, dar plină de optimism și succes. Săptămâna începe cu prezența Soarelui și a planetei Mercur în zodia Taur și în ”sectorul Prietenilor” din astrograma Racilor, sector în care va avea loc și Luna Nouă din data de 15 mai.

Mai mult, în același sector va ajunge, tot marți, 15 mai, și Uranus, planeta Surprizelor și a schimbărilor neașteptate.

Pentru Raci va începe o perioadă de circa 7 ani, cu mari schimbări în cercul de prieteni, dar, pentru mulți nativi, și cu noi obiective personale pe termen lung, cu noi speranțe și proiecte. Iar asta, pentru că, într-o astrogramă, ”sectorul Prietenilor” coincide cu cel al planurilor de viitor.

Schimbările nu se vor produce peste noapte, dar ele vor fi extraordinare. În ceea ce privește relația cu unii prietenii, s-ar putea să apară disensiuni chiar în această săptămână, în special în zilele de miercuri sau joi, probabil din cauza banilor.

Miercuri, 16 mai, planeta Acțiunii, Marte, va intra în zodia Vărsător și, timp de câteva luni, va fi de partea Racilor care vor dori să primească un credit sau o bursă de studii sau să fie corect apreciați și recompensați la locul de muncă.

Vineri, 18 mai, Luna va intra în zodia Rac și va accentua sensibilitatea nativilor, dar, pentru că va forma un aspect tensionat cu Saturn, aflat în sectorul Mariajului, nu sunt excluse tensiunile în cuplu. Împăcarea va veni, însă, în seara de vineri sau în weekend.

În weekend, mai exact în ziua de sâmbătă, 19 mai, planeta Iubirii, Venus, va intra în zodia Rac. Nativii Rac vor deveni mai afectuoși, mai amabili, mai înțelegători, iar cei singuri, ar putea să se îndrăgostească în această perioadă. Tot Venus îi va încuraja pe Raci să facă o schimbare de look, să fie mai preocupați de propria imagine și să investească mai mult în propria persoană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top