Connect with us
Horoscop săptămânal 14 - 20 mai 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Vărsătorii trebuie să fie prudenți pentru că Marte intră în zodia lor și îi face intoleranți și irascibili. În plan personal, apar schimbări în viața de familie sau schimbări de casă.

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 pentru zodia Vărsător le recomandă nativilor tact și prudență, mai ales după ce, miercuri, planeta Marte va intra în zodia lor și îi face mai intoleranți, mai irascibili, mai dornici de a-i domina pe cei din jur și de a avea ultimul cuvânt.

Recomandarea este foarte necesară, de vreme ce Marte va rămâne în zodia Vărsător până în noiembrie.

În acest timp, Uranus va aduce schimbări neașteptate în familie, iar Saturn și Pluton le vor cere nativilor să ia decizii drastice sau să lămurească probleme din trecut.

Săptămâna 14-20 mai începe cu Soarele și planeta Mercur în zodia Taur și în sectorul Familiei din astrograma Vărsătorilor. În zodia Taur va fi și Luna Nouă din data de 15 mai și tot aici va ajunge, în aceeași zi, planeta Uranus.

Tranzitul lui Uranus prin zodia Taur va dura 7 ani de zile și este foarte important pentru Vărsători pentru că această planete îi patronează.

Pentru Vărsători, Luna Nouă și Uranus pot să aducă soluții neașteptate pentru probleme financiare, schimbări neașteptate în relația nativilor cu rudele sau, în cazul unora dintre ei, decizia de a se muta într-o casă nouă sau de astabili noi reguli și limite în relațiile de familie.

Uranus în Taur va schimba în totalitate viața de familie sau atitudinea față de familie (ca instituție, de exemplu) sau va ”provoca” multe și neașteptate schimbări de domiciliu.

Idilă la serviciu pentru Vărsători

Mijlocul săptămânii va fi marcat de intrarea planetei Marte în zodia Vărsător care îi va încuraja pe nativi să facă schimbările dorite, dar și de armonia dintre Lună și Venus, care se va regăsi, joi, în relația Vărsătorilor cu copiii.

În ultima parte a săptămânii, mai exact sâmbătă, 19 mai, Venus va intra în zodia Rac și va armoniza relațiile Vărsătorilor cu șefii și colegii sau le va purta noroc celor care își caută un job. Tot Venus în Rac poate favoriza, în cazul Vărsătorilor și o idilă la serviciu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top