Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Capricorn

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Capricorn

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Capricorn. Capricornii sunt favoriții astrelor. Soarele și Luna, alături de 4 planete „își vor da întâlnire”  în zodia lor!

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Capricorn anunță mari schimbări în viața nativilor. Aceștia sunt ajutați de 6 corpuri cerești care se află în zodia lor să își îndeplinească dorințele și să își pună în aplicare planurile sau ideile.

Este vorba de Soare și de Lună, alături de planetele Saturn, Pluton, Venus și Mercur, aflate în zodia Capricorn la momentul de Lună Nouă, în 17 ianuarie.

Se poate spune că nativii Capricorn sunt favorizați de astre pentru că o asemenea „adunare” de planete reprezintă un eveniment foarte rar. Tocmai de aceea, Capricornii trebuie să nu rateze șansele aduse de Luna Nouă din această săptămână.

Soarele le va da mai multă încredere, Luna le va spori sensibilitatea, Mercur îi va ajuta să comunice excelent cu cei din jur și să câștige susținerea necesară pentru proiectele personale.

Venus le va amplifica farmecul personal și îi va ajuta să fie admirați și iubiți, Pluton îi va ajuta să fie mai flexibili, iar Saturn îi va face mai responsabili și le va spori autoritatea.

Toate acestea vor mări șansele Capricornilor și vor netezi drumul spre succes, mai ales că Jupiter aflat în Scorpion (până în noiembrie!) le aduce noroc prin intermediul prietenilor și rețelelor profesionale pe care nativii trebuie să le construiască.

În această săptămână, Capricornii trebuie să se adune, să își consolideze statutul profesional și să își apere interesele.

Ceea ce îi poate „trage înapoi” poate fi   relația tensionată cu familia, în cazul în care aceasta consideră că este neglijată de nativi.

De exemplu, pot să apară situații în care părinții sau copiii sau partenerul să le reproșeze că stau prea puțin pe-acasă, că nu iau parte la evenimente de familie sau că nu se implică în chestiuni gospodărești.

Dar, cu tact și răbdare, astfel de tensiuni pot fi anulate sau măcar diminuate.

Săptămâna se va încheia cu două evenimente care vor îndrepta atenția Capricornilor spre oportunitățile financiare.

În ziua de 18 ianuarie, Venus, „Micul Benefic” din astrologie, va intra în zodia Vărsător și în casa Banilor din astrograma Capricornilor.

Apoi, în 20 ianuarie, tot în Vărsător va ajunge și Soarele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top