Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Leu

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Leu

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Leu. Leii trebuie să accepte doar job-uri pentru care sunt cu adevărat pregătiți. Altfel, se pot trezi cu probleme.

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Leu pune accent pe profesie și sănătate, recomandându-le nativilor să facă schimbările necesare.

În această perioadă, sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Leilor va „găzdui” 6 corpuri cerești: Soarele (care îi patronează pe Lei) și Luna, alături de planetele Saturn, Pluton, Venus și Mercur.

„Întâlnirea” acestora va avea loc în 17 ianuarie, când va fi Lună Nouă, dar va marca toată săptămâna și le va aduce Leilor vești importante legate de locul de muncă actual sau de un job pe care „vânează” de mult timp, schimbări în echipa din care fac parte sau noi atribuții și obligații profesionale.

Aflat în sectorul Profesiei, Saturn poate aduce blocaje în colaborări sau întârzieri în rezolvarea unor sarcini, dar prezența planetei Venus în același sector va „îndulci” situația și va influența în mod pozitiv relațiile nativilor cu șefii și colegii.

Totuși, Leii trebuie să nu forțeze lucrurile și să se înarmeze cu răbdare, chiar și atunci când au dreptate.

În plus, trebuie să se autoevalueze corect și să nu accepte job-uri pentru care nu sunt cu adevărat potriviți sau pregătiți, chiar dacă orgoliul îi îndeamnă să nu rateze ocazia de a promova. Deciziile greșite în această privință se pot întoarce împotriva lor și pot implica și aspecte de natură juridică.

Luna Nouă din 17 ianuarie poate aduce și vești importante legate de sănătatea nativilor și, pentru unii dintre ei, veștile pot veni cu recomandări privind schimbarea stilului de viață sau a rutinei zilnice. Important este ca toate deciziile luate de Lei să aibă la bază sfaturile unor specialiști.

Un alt eveniment important din această săptămână va fi intrarea planetei Venus în Vărsător și în casa Parteneriatelor din astrograma Leilor.

Venus va intra în Vărsător în data de 18 ianuarie și tot aici va ajunge și Soarele, în 20 ianuarie. Astfel, în week-end, începe o perioadă foarte bună pentru Lei, în plan partenerial.

Unii vor reface armonia în cuplu, alții vor dori să devină părinți, în timp ce nativii singuri își pot găsi sufletul-pereche. Armonia va domina și relațiile nativilor Lei cu partenerii de afaceri sau cu principalii colaboratori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top