Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Rac

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Rac

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Rac. Racii au parte de schimbări în plan partenerial. În profesiei, sunt posibile jocuri de culise care îi afectează direct.

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Rac anunță schimbări importante in parteneriatele de orice fel. Racii vor avea în sectorul Mariajului și al parteneriatelor nu mai puțin de 6 corpuri cerești!

Vor fi acolo Soarele și Luna (care, de altfel, îi patronează pe Raci), dar și planetele Saturn, Pluton, Venus și Mercur. Această „întâlnire astrală” va avea loc în 17 ianuarie, când va fi Lună  Nouă în Capricorn, dar va marca întreaga săptămână.

Pentru Raci, Luna Nouă în Capricorn va aduce schimbări în plan partenerial.   În cuplu, dar și în colaborările profesionale este nevoie de echilibru, maturitate și responsabilitate.

Iar nativii vor învăța să își ajusteze gradul de implicare pentru a nu se mai sacrifica, așa cum au obiceiul și pentru a nu mai acumula frustrări, nemulțumiri sau regrete.

Acum, de Lună Nouă, Racii pot rosti adevăruri pe care le-au ignorat, le-au tăinuit sau le-au suportat pentru „binele” unei căsnicii sau al unei afaceri.

E o perioadă foarte bună pentru schimbări. Și e bine ca acestea să fie „provocate” și „gestionate” de nativi. Altfel, schimbările pot să apară, dar în coordonate care să nu le placă Racilor sau, mai rau, să le provoace suferința.

Iar cele mai vizate sunt relațiile profesionale, pentru că se formează un aspect tensionat între Luna Nouă și planeta Schimbarilor, Uranus.

Iar Uranus se află în sectorul Carierei din astrograma generală a zodiei Berbec.

Așadar, Racii pot avea surprize legate de cariera lor, de o promovare care le-a fost promisă, de un job pe care credeau că l-au obținut, de parteneri de afaceri care îi”sabotează” ori de jocuri de culise care îi afectează în mod direct.

Indiferent de situație, Racii trebuie să-și păstreze calmul pentru că, în data de 18 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Vărsător și le va aduce protectori, ajutor și avantaje prin alții.

Iar aceste tendințe vor fi susținute de intrarea Soarelui tot în Vărsător,  în data de 20 ianuarie. Iar Vărsătorul este semnul zodiacal care le aduce Racilor avantaje prin intermediul altora și le patronează casa Banilor altora din astrogramă.

Deci, după 20 ianuarie, iese Soarele și pe strada Racilor!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top